Szecska
Válasz Thomasson kommentjére
2014. jan. 23. 9:53

Ti talalkoztatok olyannal, hogy valaki instafoldol floppon azonnal?
En a tegnapi frissites ota veszem eszre, hogy a (altalaban) fishek ezt csinaljak.
Irok egy konkret peldat, hogy vilagos legyen mire gondolok:
preflop emelek mondjuk kozeprol amit valaki megad kisvakon, es ahogy lejon a flop, abban a pillanatban dob, mintha be lenne x-elve fold to any bet gomb, de az ugye nem lehet, mert o beszel eloszor.
Tulajdonkeppen nem zavar, mert elvileg talalt penz,csak eddig meg nem lattam ilyet.
Altalaban (80-90%ban) tabletrol vagy telefonrol jatszok csinaljak, nem tudom van-e osszefugges. Nyilvan disconnect se lehet, mert akkor is var a rendszer egy ideig. Kb 5 percenkent latok ilyet, szoval viszonylag gyakori

kisgatyas
Válasz Szecska kommentjére
2014. jan. 23. 11:29

Ti talalkoztatok olyannal, hogy valaki instafoldol floppon azonnal?
En a tegnapi frissites ota veszem eszre, hogy a (altalaban) fishek ezt csinaljak.
Irok egy konkret peldat, hogy vilagos legyen mire gondolok:
preflop emelek mondjuk kozeprol amit valaki megad kisvakon, es ahogy lejon a flop, abban a pillanatban dob, mintha be lenne x-elve fold to any bet gomb, de az ugye nem lehet, mert o beszel eloszor.
Tulajdonkeppen nem zavar, mert elvileg talalt penz,csak eddig meg nem lattam ilyet.
Altalaban (80-90%ban) tabletrol vagy telefonrol jatszok csinaljak, nem tudom van-e osszefugges. Nyilvan disconnect se lehet, mert akkor is var a rendszer egy ideig. Kb 5 percenkent latok ilyet, szoval viszonylag gyakori

Jaja, elég sokszor előfordul. volt már h reg openfoldolt 3betelt kasszában riveren miután potbetelte a T-t, lol :)

Szecska
Válasz kisgatyas kommentjére
2014. jan. 23. 12:00

Jaja, elég sokszor előfordul. volt már h reg openfoldolt 3betelt kasszában riveren miután potbetelte a T-t, lol :)

Szerinted is ez egy bug lehet a szoftverben? Masra nem tudok gondolni

iso pal
Válasz Thomasson kommentjére
2014. jan. 23. 13:57

Hallo, Nem játszottam még a pokerstarson ezért nem értek ehhez a vip rendszerhez valaki megtudná mondani
Kb mekkora rb% kapható 1000 dollár rake-ért?

Tir-X
Válasz iso pal kommentjére
2014. jan. 23. 14:05

Hallo, Nem játszottam még a pokerstarson ezért nem értek ehhez a vip rendszerhez valaki megtudná mondani
Kb mekkora rb% kapható 1000 dollár rake-ért?

PokerStars VIP Program 2010 - elemzés

Amúgy tökre függ attól is, hogy mire költöd majd az FPP-ket. Pl. tournament jegyekre meg staokra költve $2600 visszatérítést ír a calculator egész évre, ami 12.5% körüli RB.

kisgatyas
Válasz Szecska kommentjére
2014. jan. 23. 14:42

Szerinted is ez egy bug lehet a szoftverben? Masra nem tudok gondolni

Elég durci lenne ha ez egy bug, annak már visszhangja lenne. Sztem csak delay van a kapcsolatban és úgy tünik mintha insta openfoldolnának holott valamennyi kis idő eltelt, úgy értem az ellenfelek szándékosan foldolnak, ami a delay miatt néha insta movenak tünik.

Banderas79
Válasz kisgatyas kommentjére
2014. jan. 24. 15:45

Tapasztalta ma délután még valaki, hogy 10-15 másodpercekre befagy a ps?!Böngésző működött mellette, tehát elvileg nem net probléma volt.Pár asztalon (fifty) ült mellettem egy magyar srác és az is állandóan sitoutra ment.

lecso10
Válasz Banderas79 kommentjére
2014. jan. 24. 15:57

Tapasztalta ma délután még valaki, hogy 10-15 másodpercekre befagy a ps?!Böngésző működött mellette, tehát elvileg nem net probléma volt.Pár asztalon (fifty) ült mellettem egy magyar srác és az is állandóan sitoutra ment.

Viktorék biztosan most húzogatják a kábeleket az országos internetfőelosztóközpontban, nagyban készülve a blokkolásra.

Wildcatfish
Válasz lecso10 kommentjére
2014. jan. 24. 17:23

Viktorék biztosan most húzogatják a kábeleket az országos internetfőelosztóközpontban, nagyban készülve a blokkolásra.

Ha ennyire építő jellegű hozzászólásra futja nem tudnád facebookon kiélni gfaroman hajlamaid

Wildcatfish
Válasz Banderas79 kommentjére
2014. jan. 24. 17:24

Nálam nem volt semmi akadás.

Élő ügyfélszolgálat