megjött az ~1200 FPP-ért rendelt két pakli Starsos kártyám.
hibátlan csomagolás, hibátlan minőség. 100% plastic Fournier, Starsos hátlap!
Nyufodtan átviheted!Csak annyit kell tenned ,h nyomsz a verseny lobby-ban egy unregister-t és felirják W$-ban amit majd bármilyen satellit versenyen felhasználhatsz!Akár ugyanazon!
GL
Most játszottam egy SNG-t és volt ott egy magyar srác, akivel magyarul chateltunk...erre kapom a pokerstarstol az e-mail-t, hogy valaki panaszt tett, mert nem angolul beszeltem...ennek milyen kovetkezmenye lehet? esetleg elvehetik az SNG-n elert helyezesem? (aminek nem orulnek, mert most jutottam be a Sunday Million-ra) Nem jatszottunk ossze (bar vigyaztunk egymasra, de azert emeltunk, ha kellett...nem szidtuk az ellent magyarul stb)
Én is jártam már így. Küldtek egy e-mailt amiben megdorgáltak, de semmi több. (Mondjuk én CG közben írogattam magyarul.) Azóta nem csinálok ilyet, max 1-2 mondatot, annyiért még nem szólnak.
Bodza18 kollegaval mi is igy jartunk, de ha elolvasod az emailt amit kuldtek, azt irjak, hogy ez egy figyelmeztetes, es ha meg lesz ilyen problema, akkor a chat jogosultsagod lesz megvonva, magyarul nem chatelhetsz majd... Engem szemely szerint ez nem annyira befolyasol :D
Tényleg csak figyelmeztetést kaptam...igazából azért paráztam, mert a chatelésünk alapján ha bele akar kötni valaki, akkor összejátszásnak is minősíthette volna...
HM-el itt lehet valahogy dataminigelni?
HM-el itt lehet valahogy dataminigelni?
Starson nem lehet mineolni semmivel tudomásom szerint.
Ez kár :(
Te még ott játszol?