ivan41
Válasz Kukker kommentjére
2014. máj. 15. 15:33

Már van olyan panel is FT-n, hogy I'm ready, ekkor kihagyhatod a szünetet. Lehet, hogy a nagy sietségben megnyomtad véletlenül. Óvatosabban.

Fajintos dolog mondhatom. Lehet, hogy ez volt az a hiba amit elkövettem. Valóban magyarul jön egy panel "felkészültem" és erre klikkeltem rá. Mindig ráklikkeltem, de eddig semmi sem történt, igaz ez nem HU szünetben volt.

Krejdül
Válasz Thomasson kommentjére
2014. máj. 15. 16:22

Azt nem vágja valaki, be lehet azt állítani, hogy miután beregelek egy versenyre a főmenüből, akkor ne nyissa meg a verseny lobbyját, csak az asztalt? Annyira idegesítő tud lenni a sess elején, hogy percekig kattingatok, hogy be tudjam őket zárni.

Kukker
Válasz Krejdül kommentjére
2014. máj. 15. 16:33

Azt nem vágja valaki, be lehet azt állítani, hogy miután beregelek egy versenyre a főmenüből, akkor ne nyissa meg a verseny lobbyját, csak az asztalt? Annyira idegesítő tud lenni a sess elején, hogy percekig kattingatok, hogy be tudjam őket zárni.

Options/Advanced Multi-Table Options alul Auto-open tournament lobby, vedd ki a pipát

zulusierra
Válasz iKeksz kommentjére
2014. máj. 19. 3:09

Zoom-on is gond ha több száz bb deepen rendszeresen kiülök és beülök újra 100 bb-vel?

zend
Válasz zulusierra kommentjére
2014. máj. 19. 11:16

Zoom-on is gond ha több száz bb deepen rendszeresen kiülök és beülök újra 100 bb-vel?

Ha jól emlékszem 24 óra alatt 20-szor lehet megtenni.

Sai
Válasz zulusierra kommentjére
2014. máj. 19. 12:33

Én úgy értelmezem a szabályt, hogy ez nem gond, ráadásul én is ezt csinálom, és eddig nem volt baj :)

Részletek a szabályzatból (Poker Online | Play Poker Games at PokerStars.com

"The Obligations will also never require you to buy in for more than the default maximum buy-in for the table you are joining."

"A Buy-in Obligation is created any time a player buys in to a table with less than the maximum buy-in and leaves with a larger stack than they initially bought in for."

Brandex
2014. máj. 20. 13:04

Van most PS-en ez a mérföldkö leosztás vagy mi... nyomtam minnél több asztalon. vpp alapján volt h mennyit kapok bizonyos asztalon. elis értük a mérföldkö leosztást.. erre semmi. ujrekezdödött a visszaszámlálás.. mit kellett volna tenni hogy megkapjam az asztalnál lévö "nyereményt"??

Brandex
Válasz Brandex kommentjére
2014. máj. 20. 13:08

Van most PS-en ez a mérföldkö leosztás vagy mi... nyomtam minnél több asztalon. vpp alapján volt h mennyit kapok bizonyos asztalon. elis értük a mérföldkö leosztást.. erre semmi. ujrekezdödött a visszaszámlálás.. mit kellett volna tenni hogy megkapjam az asztalnál lévö "nyereményt"??

mert elvileg a mérföldkö leosztásban valo részvélet miatt is kaptam volna dollárt.. de nem. nemkaptam semmit

TominhoPA
2014. máj. 20. 13:10

hogy a sok millió cash asztal közül a tied legyen kisorsolva....

Sai
Válasz Brandex kommentjére
2014. máj. 20. 13:11

Valószínűleg nem a te asztalaidon volt a szerencsés leosztás, hidd el észrevennéd, ha úgy lenne :) Ha jól rémlik leáll a játék az asztalál, elmagyarázza egy op a helyzetet (odasereglik egy csomó néző is), talán még a színe is megváltozik... Egyébként a hand ID-nek kell 6 db 0-ra végződnie.

Élő ügyfélszolgálat