Képfeltöltés.hu - korlátlan ingyen tárhely képeidnek, regisztráció nélkül
Másnál is áll/megfagyott a Big 11? Már vagy 30 perce nem osztottak lapot. :D
edit: Administrator: This tournament is currently experiencing a technical problem. We are working to identify and fixthe problem. Thank you for your patience.
Sziasztok, találkozott már valaki olyannal, hogy nem megy a játék PS-en? Na nem a software, hanem egyszerűen itt nem tudok profitot termelni, nem sokat bukok de azt tartósan. Már másodszor próbáltam meg de valószínűleg utoljára. Másik két teremben jól mennek a dolgaim, szóval ez valami "PS fóbia" lehet nálam, vagy nemtudom :D :S Másnak is volt már ilyen, h akármit csinált, nem ment egy adott teremben? Ja és esetleg tudnátok ajánlani helyette egy megbízható termet?
Sziasztok, találkozott már valaki olyannal, hogy nem megy a játék PS-en? Na nem a software, hanem egyszerűen itt nem tudok profitot termelni, nem sokat bukok de azt tartósan. Már másodszor próbáltam meg de valószínűleg utoljára. Másik két teremben jól mennek a dolgaim, szóval ez valami "PS fóbia" lehet nálam, vagy nemtudom :D :S Másnak is volt már ilyen, h akármit csinált, nem ment egy adott teremben? Ja és esetleg tudnátok ajánlani helyette egy megbízható termet?
Megbízhatót? Hát nem is tudom. Most erre milyen választ vársz? Kb vicc kategória a felvetésed!
Stars és full tilt a legmegbízhatóbb , de szerintem paty , Bwinel se lehet gond és pár nagyobb ipokeres skin is elég erős lábakon áll. A többit hanyagolnám vagy csak a minimálisan szükséges pénzt tartanám benn.
Köszi PS, hogy visszaadtál valamit amit elvettél az utóbbi hónapok sz.póágán! A hitemet! :D
Egymás utáni 4 leosztás. :)
No Limit Texas Hold'em Hand, 50/100, lecso10 | BOOM! Hand Replayer
Véletlenül leokéztam, hogy KO-s versenyen ha KO-t szerzek ne villanjon fel ablakban az erről szóló üzenet. Hol lehet ezt visszaállítani? Mindenhol kerestem, de nem találtam.
jó kérdés, de az a lényeg, már a ps7 lobby elérhető :)
Váltottam is az újra, elsőre nem rossz. Viszont azóta nincs HUD HM2-vel zoom asztalokon, de a handeket importálja. Sima asztalon van hud is. más is tapasztalta ezt?