jabyga
Válasz smoli kommentjére
2009. aug. 28. 12:19

Tök üres a handhistory mappám. Valaki tudja hogy miért van ez?

CantusPutnok
Válasz jabyga kommentjére
2009. aug. 28. 12:25

Tök üres a handhistory mappám. Valaki tudja hogy miért van ez?

Valószínűleg azért, mert segédszoftvert használsz, és az meg importálja...

loloko90
Válasz Thomasson kommentjére
2009. aug. 29. 18:42

sziasztok annyit szeretnék hogy nekem már van felhasználónevem a poker starson és ezzel együtt persze számlát is nyitottam , de most szeretnék új felhasználó nevet csinálni tudok ugyanazzal a számlaszámmal regelni??

Köszi a segítséget!

smoli
Válasz smoli kommentjére
2009. aug. 29. 20:20

Sziasztok!

Valamikor régen regisztráltam a PokerStarsra, de csak játékpénzzel játszottam. Sosem utaltam ki rá valódi pénzt.
Kérdésem, hogy ha most utalok rá pénzt akkor hozzájuthatok-e az akadémia oldalán reklámozott sapkához meg pendrivehoz?
Vagy egy teljesen új regisztrációt kell csinálnom az Akadémiás kódokkal és csak úgy juthatok hozzá?

Erre valaki?

jabyga
Válasz smoli kommentjére
2009. aug. 29. 22:09

Szerintem igen.

zspeti1
2009. aug. 30. 9:34

Pokerstars

Hello!

Pokerstars-szal már régóta játszok, de csak játékpénzben. És néha olyan versenyen indultam, ahol nyertem pár dollárt.
Most szeretnék játszani igazi pénzben is, de nincs bankkártyám és nem is tudom hogy kell befizetni.
Ha valaki küldeni pár dolllárt, akkor én azt az összeget elküldeném Postán forintba.

Válaszokat köszönöm!

MSN: wade.miami1@gmail.com

KillBill100
Válasz ceewyl kommentjére
2009. aug. 30. 10:00

Az mitől van, hogy egyes játékosok tudnak írni ai szituáció közben a chatbe, nálam meg kiírja, hogy ai van és nem lehet... :?

cheteerek

szitu közbe?mire gondolsz pontossan?

KillBill100
Válasz zspeti1 kommentjére
2009. aug. 30. 10:04

wtf???

de ah nyertél pár $-árt akkor minek kell pár$?
freeroll

Poszi
Válasz zspeti1 kommentjére
2009. aug. 30. 10:22

Hello!

Pokerstars-szal már régóta játszok, de csak játékpénzben. És néha olyan versenyen indultam, ahol nyertem pár dollárt.
Most szeretnék játszani igazi pénzben is, de nincs bankkártyám és nem is tudom hogy kell befizetni.
Ha valaki küldeni pár dolllárt, akkor én azt az összeget elküldeném Postán forintba.

Válaszokat köszönöm!

MSN: wade.miami1@gmail.com

Nimmá .... augusztus 30 van, pedig ennek nagyon áprlis elseje szaga van :D Mondjuk PIN kódót nem is kért...

smoli
2009. aug. 30. 11:25

Szerintem igen.

Melyik kérdésemre a kettő közül?

Élő ügyfélszolgálat