kry
Válasz Thomasson kommentjére
2014. aug. 9. 14:53

szerintem mindenki egyszerre próbálja leszedni. ha mákod van lejön...

Slynzor
2014. aug. 9. 18:36

Nincs most valami WCOOP bónusz? Nem láttam sehol, eléggé leszoktak ezekről.

titcar
Válasz Slynzor kommentjére
2014. aug. 9. 19:08

Nincs most valami WCOOP bónusz? Nem láttam sehol, eléggé leszoktak ezekről.

szerintem közvetlenül előtte lesz majd

Borospeti
2014. aug. 9. 19:24

Néztem a hivatalos oldalt, de HM1-ről nem esett szó. Tudja valaki esetleg, hogy az mikorra várható itt a frissítés a ZOOM-hoz?

titcar
Válasz Borospeti kommentjére
2014. aug. 9. 19:51

Néztem a hivatalos oldalt, de HM1-ről nem esett szó. Tudja valaki esetleg, hogy az mikorra várható itt a frissítés a ZOOM-hoz?

soha

Tartuffe41
Válasz titcar kommentjére
2014. aug. 9. 20:42

soha

Fozzy a fórumon azt írta, ki lehetne próbálni azt, hogy a legújabb HM2 kiadás Blitz.dll-jét bemásolod a HM1 azonos könyvtárába (talán a gyökérbe, nem tudom pontosan) és felülírod a régit. Nem sok esély van rá, hogy megjavul a hud, el is barmolhatod vele a programot, szóval érdemes másolatot készíteni a régiről.

Borospeti
2014. aug. 9. 20:46

Akkor HM1-el nem tudok soha többet ZOOM-ot játszani?

Tartuffe41
Válasz Borospeti kommentjére
2014. aug. 9. 20:50

Akkor HM1-el nem tudok soha többet ZOOM-ot játszani?

Nem fogunk már, sajnos. Én ezért váltottam a napokban PT4-re, nem bántam meg. Imádom. Mondjuk a HM1-et megtartom elemzésre, mert abban könnyebben kiismerem magam, de később már erre sem fogom használni.

Borospeti
2014. aug. 9. 21:03

Értem, most töltöttem le PT4-et, kipróbálom a 30 napossal, aztán lehet kijátszom Titanon a 750 pontot, hogy ne kelljen megvenni. Köszi a választ!

titcar
Válasz Tartuffe41 kommentjére
2014. aug. 9. 22:09

Fozzy a fórumon azt írta, ki lehetne próbálni azt, hogy a legújabb HM2 kiadás Blitz.dll-jét bemásolod a HM1 azonos könyvtárába (talán a gyökérbe, nem tudom pontosan) és felülírod a régit. Nem sok esély van rá, hogy megjavul a hud, el is barmolhatod vele a programot, szóval érdemes másolatot készíteni a régiről.

ha valaki feltölti én kipróbálom :D

Élő ügyfélszolgálat