HugeEdgeOnYou!
Válasz Thomasson kommentjére
2014. nov. 30. 19:32

Csak nekem nincs HUD-om HM2-vel a Number One Billion versenyen? a többi 12 asztalon van rendesen

AArmageddon
Válasz HugeEdgeOnYou! kommentjére
2014. nov. 30. 20:06

Csak nekem nincs HUD-om HM2-vel a Number One Billion versenyen? a többi 12 asztalon van rendesen

Nekem sincs (én most csak a one billiont tolom).

HugeEdgeOnYou!
Válasz AArmageddon kommentjére
2014. nov. 30. 20:17

Nekem sincs (én most csak a one billiont tolom).

akkor nem csak én vagyok ilyen ,,szerencsés".. :(

REZSO PRO 2
Válasz HugeEdgeOnYou! kommentjére
2014. nov. 30. 22:50

Minek a hud? csak az elgé számít rövid távon! A hosszú távot meg senki nem ismeri:))

Maxxxika
2014. dec. 1. 11:04

Folyamatban lévő reload bónusz alatt lehet kiutalni anélkül, hogy elvesztenéd a hátralévő részét?

torzon
Válasz Maxxxika kommentjére
2014. dec. 1. 11:09

Folyamatban lévő reload bónusz alatt lehet kiutalni anélkül, hogy elvesztenéd a hátralévő részét?

Igen,én befizettem a bonus miatt és azonnal ki is utaltam,a bonus pörög.

Maxxxika
2014. dec. 1. 11:29

Nem vágom, hogy akkor mi értelme az egésznek a PS részéről.

köszi

Marcow
Válasz Maxxxika kommentjére
2014. dec. 1. 12:49

Nem vágom, hogy akkor mi értelme az egésznek a PS részéről.

köszi

Nem hiszem, hogy annak találták ki, akinek bent van több ezer $-ja. Inkább, hogy becsaljanak minél több hobbijátékost ezzel a remek akcióval. És talán még arra is ráveszik őket, hogy spin&go-val szabják el a pénzük, holott egy darabot sem kell játszani. (már ha erről a bonusról beszélsz. Én is vettem kis azóta, többet mint amennyit befizettem és még adja.)

VTomi24
Válasz Marcow kommentjére
2014. dec. 1. 14:17

Nem hiszem, hogy annak találták ki, akinek bent van több ezer $-ja. Inkább, hogy becsaljanak minél több hobbijátékost ezzel a remek akcióval. És talán még arra is ráveszik őket, hogy spin&go-val szabják el a pénzük, holott egy darabot sem kell játszani. (már ha erről a bonusról beszélsz. Én is vettem kis azóta, többet mint amennyit befizettem és még adja.)

Hol találom meg ezt a bónuszt?

zend
Válasz VTomi24 kommentjére
2014. dec. 1. 14:30

Hol találom meg ezt a bónuszt?

Már sehol,18.-a volt a befizetési határidő.

Élő ügyfélszolgálat