davidi
Válasz Lordtebeli kommentjére
2015. febr. 8. 11:50

Természetesen állom a postát, vagy elmegyek érte. Keveset játszok PS-en, talán évek múlva lenne csak meg.

Lordtebeli
Válasz Thomasson kommentjére
2015. febr. 8. 12:39

Wildcatfish
Válasz Lordtebeli kommentjére
2015. febr. 8. 15:01

az a baj hogy azt még tovább kéne küldeni neked postán! meg az a 850 fpp nem egy nagy dolog, szerintem jobb ha vársz amíg kitermeled

Tudod a nevére cimére rendelni

Lordtebeli
2015. febr. 8. 15:19

akkor ezt elba..tam :)

csiga19794
2015. febr. 8. 17:11

Kinéztem a shopban 3 millió ffp-ért egy Porsche Cayamant gyerekek! Ha valaki megvenné nekem és elküldené postán azt megköszönném. Utánvéttel küldeném a zsét is:cool:!! Köszike!
Ha valaki nem bízik bennem,elmondanám,hogy teljesen hitelmentes vagyok még a szomszédoktól sem kértem sót kölcsön a vasárnapi ebédhez és már MAJDNEM volt itt több pénzcserém is!!

Fiatal
Válasz csiga19794 kommentjére
2015. febr. 8. 17:16

Már van FFP is Ps-en?:-) Amúgy a kocsit is kiszállítanák házig mindenfelé?:-)

Wasserstein
Válasz csiga19794 kommentjére
2015. febr. 8. 17:21

Kinéztem a shopban 3 millió ffp-ért egy Porsche Cayamant gyerekek! Ha valaki megvenné nekem és elküldené postán azt megköszönném. Utánvéttel küldeném a zsét is:cool:!! Köszike!
Ha valaki nem bízik bennem,elmondanám,hogy teljesen hitelmentes vagyok még a szomszédoktól sem kértem sót kölcsön a vasárnapi ebédhez és már MAJDNEM volt itt több pénzcserém is!!

Én már küldöm is, és beérem 1,5milla fpp-vel is. De véletlenül se tévesszen meg a piros zsiguli kasztni, ígérem, h belül porsche :D

csiga19794
Válasz Wasserstein kommentjére
2015. febr. 8. 17:30

Én már küldöm is, és beérem 1,5milla fpp-vel is. De véletlenül se tévesszen meg a piros zsiguli kasztni, ígérem, h belül porsche :D

El kell,hogy utasítsam Cápali!!! Nem jó piros színbe,mert a végén még Ferrarinak nézik! Az meg ciki!!!

vargepard
2015. febr. 8. 18:02

Miért offoljátok szét ez a topikot? Más helyen is meg lehet ezt vitatni.

gee199
Válasz vargepard kommentjére
2015. febr. 12. 14:07

megdöglött a stars egy pillanatra, én meg újraraktam, mert azt hittem nálam van a hiba. Rég láttam már ilyet:)

Élő ügyfélszolgálat