Természetesen állom a postát, vagy elmegyek érte. Keveset játszok PS-en, talán évek múlva lenne csak meg.
az a baj hogy azt még tovább kéne küldeni neked postán! meg az a 850 fpp nem egy nagy dolog, szerintem jobb ha vársz amíg kitermeled
akkor ezt elba..tam :)
Kinéztem a shopban 3 millió ffp-ért egy Porsche Cayamant gyerekek! Ha valaki megvenné nekem és elküldené postán azt megköszönném. Utánvéttel küldeném a zsét is:cool:!! Köszike!
Ha valaki nem bízik bennem,elmondanám,hogy teljesen hitelmentes vagyok még a szomszédoktól sem kértem sót kölcsön a vasárnapi ebédhez és már MAJDNEM volt itt több pénzcserém is!!
Már van FFP is Ps-en?:-) Amúgy a kocsit is kiszállítanák házig mindenfelé?:-)
Kinéztem a shopban 3 millió ffp-ért egy Porsche Cayamant gyerekek! Ha valaki megvenné nekem és elküldené postán azt megköszönném. Utánvéttel küldeném a zsét is:cool:!! Köszike!
Ha valaki nem bízik bennem,elmondanám,hogy teljesen hitelmentes vagyok még a szomszédoktól sem kértem sót kölcsön a vasárnapi ebédhez és már MAJDNEM volt itt több pénzcserém is!!
Én már küldöm is, és beérem 1,5milla fpp-vel is. De véletlenül se tévesszen meg a piros zsiguli kasztni, ígérem, h belül porsche :D
Miért offoljátok szét ez a topikot? Más helyen is meg lehet ezt vitatni.
megdöglött a stars egy pillanatra, én meg újraraktam, mert azt hittem nálam van a hiba. Rég láttam már ilyet:)