Shokyu
Válasz van Gerwen kommentjére
2015. febr. 27. 17:25

settings/gameplay/show muck hands

koviii
Válasz Thomasson kommentjére
2015. febr. 28. 0:27

Ezt a borzasztó játékosok elhalványítását kilehet szedni valahogy?

abc123
Válasz koviii kommentjére
2015. febr. 28. 11:47

Ezt a borzasztó játékosok elhalványítását kilehet szedni valahogy?
Erre gondolsz? settings > table appearance > table display > dim players not in the hand

naggeri
2015. febr. 28. 12:10

Sracok, nem azert de 1 het mulva azt fogjatok mondani h lehet nemmszarabb a 7, 2 het mulva mar nem is emlekeztek a 6osra, 3 het mulva meg biztosak lesztek benne h az uj sokkal jobb mint a regi

van Gerwen
Válasz naggeri kommentjére
2015. febr. 28. 17:37

Sracok, nem azert de 1 het mulva azt fogjatok mondani h lehet nemmszarabb a 7, 2 het mulva mar nem is emlekeztek a 6osra, 3 het mulva meg biztosak lesztek benne h az uj sokkal jobb mint a regi

Miért?

naggeri
2015. febr. 28. 18:14

Mert 3 hetig folyamatosan fogtok pialni peldaul? :)

mohykan1981
2015. febr. 28. 19:47

Sziasztok! En eddig PS6-t hasznaltam, ami ügyesen mentette nekem a "note-okat", jegyzeteket, viszont most a Windowst ujratelepitettem a gepemen, es amit beimportaltam regi jegyzeteket, a PS7-be az meg van, de amit ujonan jelölök, vagy irok, az masnapra elveszik. Tudja valaki hogy mi lehet a hiba?

d-_-b
Válasz mohykan1981 kommentjére
2015. márc. 1. 0:33

Sziasztok! En eddig PS6-t hasznaltam, ami ügyesen mentette nekem a "note-okat", jegyzeteket, viszont most a Windowst ujratelepitettem a gepemen, es amit beimportaltam regi jegyzeteket, a PS7-be az meg van, de amit ujonan jelölök, vagy irok, az masnapra elveszik. Tudja valaki hogy mi lehet a hiba?

Én ugyanígy jártam a PS6-al, de most PS7-el minden működik. kész kabaré

mohykan1981
Válasz d-_-b kommentjére
2015. márc. 1. 1:07

Én ugyanígy jártam a PS6-al, de most PS7-el minden működik. kész kabaré

Valamit valtoztattal a beallitasokban, vagy egyszer csak ment minden, ahogy kellene? Mert en megneztem mindent /hova menti, stb./, de nem jövök ra miert nem müködik.

REZSO PRO 2
Válasz mohykan1981 kommentjére
2015. márc. 1. 1:24

jobb egér not + f6

Élő ügyfélszolgálat