BT86
Válasz Thomasson kommentjére
2015. ápr. 10. 21:50

Kár volt benéznem a fórumra :D
Eddig semmi gond nem volt, de miután olvastam a topicot, 3 percre rá Connecting...

ferkocse
2015. ápr. 10. 21:56

még behúztam egy hypert, aztán azóta kakukk...
l@****, olyan mint ipoker volt..
remélem, ez nem lesz állandó

ivan41
Válasz ferkocse kommentjére
2015. ápr. 10. 22:11

Mozs'mán kezd hosszú lenni a szünet.

ferkocse
2015. ápr. 10. 22:24

gyorsan toltam 4K cash out-ot skrillre...
amúgy kijött a lé.
de játszani semmit nem tudok..

rubben
Válasz ferkocse kommentjére
2015. ápr. 10. 22:40

nyomorék jokerstars kétszaton is top 3-ban 20 és 7 fönél és törli a versenyt!Meredjen meg a fejük:mad:

HugeEdgeOnYou!
2015. ápr. 10. 22:59

Big75-ön 11-en voltak még játékban, a CL gyerek 200$ híján meg teljesen megkapta az eredeti first prize moneyt játék nélkül gg :))

rubben
Válasz HugeEdgeOnYou! kommentjére
2015. ápr. 10. 23:11

Big75-ön 11-en voltak még játékban, a CL gyerek 200$ híján meg teljesen megkapta az eredeti first prize moneyt játék nélkül gg :))

pfff a qva anyjukat vissza adják a nevezési dijat? Mi a F.zt kezdjek vele,vszinü h holnap vagy azután lesz ilyen run.-om

Shaikon
Válasz rubben kommentjére
2015. ápr. 11. 0:16

pfff a qva anyjukat vissza adják a nevezési dijat? Mi a F.zt kezdjek vele,vszinü h holnap vagy azután lesz ilyen run.-om

Nem a beülőt kapta vissza hanem az első hely díját -200at.Gondolom Te se csak a beülőt kapod meg.Ha a 3.ik vagy majdnem annyit mint a 3.ik.

BT86
Válasz Shaikon kommentjére
2015. ápr. 11. 0:41

Nem a beülőt kapta vissza hanem az első hely díját -200at.Gondolom Te se csak a beülőt kapod meg.Ha a 3.ik vagy majdnem annyit mint a 3.ik.

Ez így erősen létszám illetve kifizetési struktúra-függő.
BI vagy a következő kifizetési lépcső (attól függően itm vannak-e) + a bent lévő prize poolból chip-chop van ilyenkor ha jól emlékszem.

rubben
Válasz Shaikon kommentjére
2015. ápr. 11. 7:17

Ezt értettem,megláttam is,de én viszont csak a beülőt kaptam vissza,gondolom mivel sat. volt...

mind1 is,annyira nem érdekel,megszoktam már, hogy engem utál a stars :eek:

Élő ügyfélszolgálat