d-_-b
Válasz lecso10 kommentjére
2015. aug. 24. 23:58

Hi

Azt tudom,hogy pl MTT-khez és SNG-khez lehet külön külön asztalszíneket beállítani. De Két különböző fajta SNG-hez is meglehet oldani valahogy?
Ha nem, akkor hogyan lehetne olyan asztal elrendezést elmenteni, amiben az új asztalok mindig külön területre, pl az egyik fajta jobb oldalra, a másik fajta pedig mindíg bal oldalra nyílna meg?
Thx.

Placemint asztalmeretezovel asszem meg lehet oldani

HajduJan
Válasz Thomasson kommentjére
2015. aug. 29. 23:36

ilyen szarul vált a ps dollár és euro között?! régen nem így volt, mindig jól váltottak. vagy levesznek mostmár valami díjat érte?

rockett
Válasz HajduJan kommentjére
2015. aug. 30. 0:00

ilyen szarul vált a ps dollár és euro között?! régen nem így volt, mindig jól váltottak. vagy levesznek mostmár valami díjat érte?

Kicsi az árfolyamkülönbség nem? :) Úgy tudom, xe.com alapján váltanak mindig.

HajduJan
Válasz rockett kommentjére
2015. aug. 30. 1:47

pont, hogy nem xe alapján váltottak. ott néztem meg. igencsak eltért. persze nem én jártam jól....

BT86
Válasz HajduJan kommentjére
2015. aug. 31. 1:26

pont, hogy nem xe alapján váltottak. ott néztem meg. igencsak eltért. persze nem én jártam jól....

A legegyszerűbb ha írsz a supportnak, ha nem stimmel.

EUBANK
2015. szept. 6. 1:46

van lehetőség annak a beállítására, hogy ne dobjon be egyből a versenybe ha nyerek egy satellite jegyet? ha van akkor hol lehet ezt beállítani? tudja valaki? köszi

BT86
Válasz EUBANK kommentjére
2015. szept. 6. 1:53

van lehetőség annak a beállítására, hogy ne dobjon be egyből a versenybe ha nyerek egy satellite jegyet? ha van akkor hol lehet ezt beállítani? tudja valaki? köszi

Nem lehet.

EUBANK
2015. szept. 6. 1:54

király, köszi, még egy ok amiért nem szeretem:-)

Bakfity
2015. szept. 6. 16:24

Sziasztok!Ha nincs bepipálva a rejtőzés a keresés elől funkció ps-en akkor miért nem találom az egyik haveromat?Ő megtalál engem de én nem.Tenerife-ről tolja amúgy.Thx

Masters800
Válasz Bakfity kommentjére
2015. szept. 6. 17:44

Sziasztok!Ha nincs bepipálva a rejtőzés a keresés elől funkció ps-en akkor miért nem találom az egyik haveromat?Ő megtalál engem de én nem.Tenerife-ről tolja amúgy.Thx

Tenerife Spanyolországban van, tehát a .com piacon nem játszhat csak a Pokerstars.es teremben.

Élő ügyfélszolgálat