Egy kis segítséget kérnék....ZOOMon ha már nem vagyok egy leosztásban de szeretném megnézni a leosztás végét..ezt valahol be lehet állítani?
ctrl+fold
(vagy a settingsben talán a gameplay opció menüpont alatt)
Új vagyok a tournamentekben. Ha 20 EV bb/100 az -30% roi, akkor mennyi kéne ahhoz, hogy legalább BE legyek?
Meg a másik, preflop allin EV bb/100 az 208, de a sima bb/100 csak 37, 1000 allin után. Most akkor melyik a reális szám, az EV-s, vagy az, amelyik a helyi rng-vel korrigált?
Egyébként túl vagyok 500 versenyen. Érdemes új accountot csinálni? Csak mert nézem ezeket a spin&go milliomosokat meg sunday million bajnokokat, aztán az egyik fele 50k tornával rendelkezik, a másik meg kevesebb mint 50-nel. Én meg ugye egyik kategória sem leszek már.
Egyébként 25k torna hand után elég gyanús már ez az egész.
De persze én vagyok a ****** itt, amiért egy statisztika phd készítése közben nem bízom meg mások véletlen számaiban.
preflop allin EV bb/100 az 208, de a sima bb/100 csak 37, 1000 allin után. Most akkor melyik a reális szám, az EV-s, vagy az, amelyik a helyi rng-vel korrigált?
Mindenképp csinálj új accot... LOL FACEPALM!!!
hogy hívták azt a madarat aki azzal próbált pénzt kicsikarni az emberektől, hogy átállítja a PS accountot nyerőre?
Na mikki86 neki kéne írni... még a phd elkészítése előtt :D
Új vagyok a tournamentekben. Ha 20 EV bb/100 az -30% roi, akkor mennyi kéne ahhoz, hogy legalább BE legyek?
Meg a másik, preflop allin EV bb/100 az 208, de a sima bb/100 csak 37, 1000 allin után. Most akkor melyik a reális szám, az EV-s, vagy az, amelyik a helyi rng-vel korrigált?