kry
Válasz ivanesz kommentjére
2016. márc. 23. 17:23

Visszakaptam,jött róla mail is.

azóta nekem is visszaküldték!
gondolom kicsit tőzsdéztek vele, azért tartott ennyi ideig. :D

csufi
Válasz muccso kommentjére
2016. márc. 23. 17:32

Én már túl vagyok rajta. 1$ win

nekem is 1$ lett, de legalább 17$ pluszban zártam már az is csoda, ha egy promóból nem mínuszosan jön ki az ember

Wildcatfish
Válasz GreenLine kommentjére
2016. márc. 23. 17:35

Baazov-ot (a pokerstars/amaya ceo-ja) bennfentes kereskedelemmel vádolják, zuhant is ma 20%-ot az amaya részvény ára
Amaya shares plunge as CEO hit with insider trading charges - The Globe and Mail

Ezt Banoster hirszerkesztő elvtárnak kéne figyelmébe ajánlani

Masters800
Válasz Thomasson kommentjére
2016. márc. 23. 17:38

eltűntek az sng-k teljesen a lobbiból

MerACE
2016. márc. 23. 17:43

A rake növelése helyett szerintem jobban járnának azzal, ha mennének az asztalok.

Zebirus
2016. márc. 23. 18:20

Kártyavadászat helyett inkább ajánlom az ötös lottót. A 4 találatnak 2-szer akkora az esélye, mint az 5000$-t megnyerni, és még a lottón telitalálat is lehet, ami sokszor 5000$, és rake sincs. De még a lottó 3 találatnak is nagyobb az esélye, mint 50$-t nyerni a kártyavadászaton. :D

TexasBela
2016. márc. 23. 22:14

Hi

A Hm2 működik nektek? Nekem valamiért nem rakja ki a hudot és nem is importál. Van valami megoldás?

iKeksz
2016. márc. 24. 8:05

Dollárt szeretnék euróra váltani a starson belül, Baazov bácsi számol rá átváltási díjat? Vagy ezt még nem vette észre?

VTomi24
Válasz iKeksz kommentjére
2016. márc. 24. 10:42

Dollárt szeretnék euróra váltani a starson belül, Baazov bácsi számol rá átváltási díjat? Vagy ezt még nem vette észre?

Szerintem nem, ugyanazon az árfolyamon vált oda vissza, ráadásul ha kifizetést kérsz eurós számlára, érdemes előbb átváltani a dollárt euróra és az eurót kifizettetni-ez tapasztalat.

sztalin
2016. márc. 24. 11:04

Jaja, nem vonnak semmit. Sőt FT forintot is utal (PS erre nem hajlandó), sokkal jobb árfolyamon mint amin a bank átváltaná. Ne adjunk ötleteket, mert majd arra is rájön a %. A rekord az volt, 888-on első befizetésem, dolláros skrillem van, befizettem dollárt róla, megterhelte skrillt euróval, majd visszaváltotta, 10% eltűnt.

Élő ügyfélszolgálat