Visszakaptam,jött róla mail is.
Én már túl vagyok rajta. 1$ win
Baazov-ot (a pokerstars/amaya ceo-ja) bennfentes kereskedelemmel vádolják, zuhant is ma 20%-ot az amaya részvény ára
Amaya shares plunge as CEO hit with insider trading charges - The Globe and Mail
eltűntek az sng-k teljesen a lobbiból
A rake növelése helyett szerintem jobban járnának azzal, ha mennének az asztalok.
Kártyavadászat helyett inkább ajánlom az ötös lottót. A 4 találatnak 2-szer akkora az esélye, mint az 5000$-t megnyerni, és még a lottón telitalálat is lehet, ami sokszor 5000$, és rake sincs. De még a lottó 3 találatnak is nagyobb az esélye, mint 50$-t nyerni a kártyavadászaton. :D
Hi
A Hm2 működik nektek? Nekem valamiért nem rakja ki a hudot és nem is importál. Van valami megoldás?
Dollárt szeretnék euróra váltani a starson belül, Baazov bácsi számol rá átváltási díjat? Vagy ezt még nem vette észre?
Dollárt szeretnék euróra váltani a starson belül, Baazov bácsi számol rá átváltási díjat? Vagy ezt még nem vette észre?
Jaja, nem vonnak semmit. Sőt FT forintot is utal (PS erre nem hajlandó), sokkal jobb árfolyamon mint amin a bank átváltaná. Ne adjunk ötleteket, mert majd arra is rájön a %. A rekord az volt, 888-on első befizetésem, dolláros skrillem van, befizettem dollárt róla, megterhelte skrillt euróval, majd visszaváltotta, 10% eltűnt.