Bent vagy még?
Bent vagy még?
gratulálok!
minden napra egy jackpot :) bár a maira közel éjfélig kellett várni
Tudja vki, hogy a stars miért szedi szét a netelleres kifizetéseket több részletre? Eddig gond nélkül ki tudtam fizetni pár ezer dollárt, tegnap ezer dolláron fennakadtak előbb egy kis részletet csurrantottak, a többire meg vizsgálatot írnak és 72órát... Remélem nem találják ki, hogy valami terrorista sejtet akarok támogatni vele... :) Mi lenne, ha nagyobb összeget akarnék kifizetni, hónapokat kellene várni és részletekben hagynák jóvá? Csak velem töténik ez, vagy a neteller ellen fordult a stars?
Tudja vki, hogy a stars miért szedi szét a netelleres kifizetéseket több részletre? Eddig gond nélkül ki tudtam fizetni pár ezer dollárt, tegnap ezer dolláron fennakadtak előbb egy kis részletet csurrantottak, a többire meg vizsgálatot írnak és 72órát... Remélem nem találják ki, hogy valami terrorista sejtet akarok támogatni vele... :) Mi lenne, ha nagyobb összeget akarnék kifizetni, hónapokat kellene várni és részletekben hagynák jóvá? Csak velem töténik ez, vagy a neteller ellen fordult a stars?
Csatlakozom SajtiEgonhoz.
Nekem is volt egyébként korábban hasonló párszor, de mindig megérkezett rendesen.
7 cent játszani rajta, aztán ad egy dollárt, szélsőséges esetben 100000-et, nem is rossz
:)
jó ez, tegnap nem volt jackpot, de ma kettő volt! Bepótoltuk.
(egy) hét centre, amit reggel beletekertem adott gyorsan 1,2 dollárt, aztán még 50 centet délután :)
Full tilten nőtt napi 1000 dollárral, volt évi 2-3 jackpot, itt óránként 5000, 2 nap alatt összejön annyi mint ott egész évben. Ráadásul most amikor felkerült a pokerstarsra jól le is csökkentették a nyereményeket, ennyit számít hogy nem csak a full tiltes skinen lehet vele játszani!
Azon gondolkozom, szatelitezésre elszórni a coinokat már egy éve értelmetlen, hisz 1:1-ben váltják dollárra is, vagy akár vehet tournament tiketet is, tényleg csinálják még a fishek?