Tir-X
Válasz Shokyu kommentjére
2017. márc. 9. 7:50

Mármint ne PSupdate.exe-vel vagy mire gondolsz?

Szerintem arra gondolt, igen. Persze előtte vissza kell állítani a régi klienst a backup mappából annak, aki már frissítette.
Én amúgy alapból lecseréltem az asztalon a parancsikont egy olyanra, ami a nem updates exe filera mutat. Aztán csak akkor frissítek, ha már nagyon muszáj valami miatt. Manapság más a starsnál is meg kell becsülni, ha találtál egy kliens verziót, ami nem crashel/nem bugos stb :D

necopor
Válasz Thomasson kommentjére
2017. márc. 9. 9:04

Pedig ami eddig még vonzó volt a a starsban az a kliens és a játékos mennyiség...

BaDBeaTDonKY
2017. márc. 9. 15:44

Sziasztok! én aránylag új játékos vagyok a Pokerstarson NL triple draw-t és Single Draw No limitet játszok főként a Pokerstarson meg pár szatelit és Bountys tornákat van még magyar aki szereti az SD és TD játékokat? mert találkoztam párral de nem olyan sokkal...

pilotkex
2017. márc. 10. 16:21

ZÁROLTÁK az accountom mert a gambling probléma kérdésre nem adtam kielégítő választ a supportnak!!
Történt már ilyen valakivel?
Zárójel: elég egy másik internetet szereznem a vagy a gépem is cseréljem le aki ért hozzá? Köszi.

ria05
Válasz pilotkex kommentjére
2017. márc. 10. 16:33

ZÁROLTÁK az accountom mert a gambling probléma kérdésre nem adtam kielégítő választ a supportnak!!
Történt már ilyen valakivel?
Zárójel: elég egy másik internetet szereznem a vagy a gépem is cseréljem le aki ért hozzá? Köszi.

Amennyiben végleges a zárolás akkor tökmindegy, hogy másik internetszolgáltatót vagy más gépet használsz. Többet nem játszhatsz a PS-en. És még akkor sem, ha pl más nevével csinálsz új accot. Nézik a gépedet. Ha csak átmeneti zárolás akkor várd meg az eredményt. És Nem tudod kijátszani őket, (vagyis ki lehet, de tökre nem éri meg)minden adatot néznek, szóval nem csak IP cím a lényeg. A gépednek van egy egyedi azonosítója amit lát a PS secu részlege.

Cshősz
Válasz pilotkex kommentjére
2017. márc. 10. 17:21

a gambling probléma kérdésre nem adtam kielégítő választ a supportnak

mit kérdeztek?

pilotkex
2017. márc. 10. 22:01

egyértelműen válaszoljak van-e gambling problémám.
amúgy persze van, de undorító ahogy pózolásból ezzel foglalkoznak a wecare mailcímükkel.
korábban többször is volt tiltva 1-2 játékfajta és most is emiatt írtam, amire lecsaptak.

a valós ok: a REGULÁROK MÁR NEM KÍVÁNATOSAK

köszi a választ, én is így tudtam. másik net és másik gép is lesz nemsokára

pilotkex
2017. márc. 11. 7:20

és azóta már emailre sem reagálnak..
a lifetime rengeteg vpp semmit nem számít!

sztalin
2017. márc. 11. 8:11

beregisztrálsz valami rokon nevében, kapsz még üdvözlőbónuszt is

sztalin
2017. márc. 11. 9:06

a számlád zárolták, a pénzedhez se férsz hozzá?

Élő ügyfélszolgálat