sztalin
Válasz Thomasson kommentjére
2017. márc. 17. 14:11

A deal király volt, jött belőle heti 3-4$, 1$ befektetéssel, azaz 100% feletti rakeback ha naponta kettőt pörgetek, reggel és este, csak nem nyírták ki azt is?

sztalin
Válasz van Gerwen kommentjére
2017. márc. 17. 14:12

+ volt egyszer, még a full tilten, 166$ volt a jackpot leosztva egy főre; az azért szép pénz, tény hogy emitt 2-3$, nyilván mert sokan játszanak, viszont az heti rendszerességgel

van Gerwen
Válasz sztalin kommentjére
2017. márc. 17. 15:44

A deal király volt, jött belőle heti 3-4$, 1$ befektetéssel, azaz 100% feletti rakeback ha naponta kettőt pörgetek, reggel és este, csak nem nyírták ki azt is?

Nekem összesen egyszer jött talán 2 dollár, mert nem tudtam csak 24 óránként pörgetni jó esetben. Este pörgettem egyet, aztán ittam hajnalig, nyilván hazaérve részegen már nem kapcsoltam be emiatt a gépet, aztán döglés, így csak másnap este tudtam megint, és általában pont abban az intervallumban adta be a dzsekpotot valamelyik inasnak, amikor nem vettem részt benne. :cool:

sztalin
2017. márc. 17. 16:39

reggel felkelek pörgetek, estefelé megint pörgetek, ennyi.

van Gerwen
Válasz sztalin kommentjére
2017. márc. 17. 16:52

Értem, akkor neked ez tényleg jó volt, rendszert vitt a mindennapjaidba.

szalmakalap
2017. márc. 17. 20:14

Helló!

Rég jártam a Pokerstarson, és lehet hogy elavult a kérdés, de mióta nem lehet skrillel befizetni?
Köszi!

BaDBeaTDonKY
2017. márc. 17. 21:38

nálam még be lehet most is!

Wildcatfish
Válasz BaDBeaTDonKY kommentjére
2017. márc. 17. 21:58

nálam még be lehet most is!

akkor lesz mit beletolni az sd asztalokba Kris

RegGeri
Válasz szalmakalap kommentjére
2017. márc. 18. 3:21

Rég jártam a Pokerstarson, és lehet hogy elavult a kérdés, de mióta nem lehet skrillel befizetni?

Maradjunk annyiban, hogy a játékosok többségétől már elvették a Skrill, Neteller befizetési lehetőséget. Pontos dátumot nem lehet hozzárendelni, mert átláthatatlanul, értesítés nélkül történik a dolog. Februárban jelent meg PA cikk a témában:
A PokerStars visszavonja a Skrill/Neteller fizetési opciót a magyar piacon

RegGeri
Válasz Buytherest kommentjére
2017. márc. 18. 3:26

Van Sms validation belépéshez küldenek egy smst hatjegyű számmal. Ingyenes, de szerintetek a külföldről kapott sms is az a szolgáltatóm szeméből?

Igen.

Élő ügyfélszolgálat