Nekik már az sem lenne gáz ha a teljes póker ágazatuk lehalna.Sőt mivel a sportfogadás meg a kaszinó hozza a profitot,a póker meg csak viszi pénzügyileg még örülnének is neki.
kíváncsi lennék mennyit hoz nekik a sportfogadás pl... mert sok más oldalon is lehet fogadni...
Jaja tényleg bukó a póker .Tegnap 55000 induló a 215 dodós versenyen.Tiszta gáz.Máshol 5500an nem 55000 egy freerollon vannak max.55000x15 az nem olyan sok egy versenyen.
Igazad van,rosszul emlékeztem,a póker részaránya csökkent a fogadás és a kaszinó ellenében.
kíváncsi lennék mennyit hoz nekik a sportfogadás pl... mert sok más oldalon is lehet fogadni...
Jaja tényleg bukó a póker .Tegnap 55000 induló a 215 dodós versenyen.Tiszta gáz.Máshol 5500an nem 55000 egy freerollon vannak max.55000x15 az nem olyan sok egy versenyen.
nem tudom ez mennyire komoly, eléggé fordítva ülnek a lovon ... az lesz hogy rövid ideig kaszálnak, aztán elpártol kb mindenki a teremtől ha így folytatják
meglepődnék, ha egy olyan oldalt vettek volna meg pár éve dollár milliárdokért amivel úgy kalkuláltak, hogy a fő bevételi forrása , - akkoriban még az egyetlen - néhány esztendővel később már csak veszteséget fog termelni. Jelenleg a rake maximum 28%-át fizetik vissza, továbbá nem sok overlayes versenyről tudok, szóval itt bizony kőkemény milliókat kell csinálniuk napi szinten. Kétlem, hogy a működési költségek ezt mind elvinnék. Persze pontos számokat, úgy ahogy te, én sem tudok.
+1
Számoltak,számoltak és számoltak és a végén rájöttek,hogy miért érnénk be tegyük fel 10%-os haszonnal,ha 30-40 %-os is lehet??
Mi akadályoz meg ebben minket?Semmi :D
Az az érzésem,hogy egyre őrültebb játékok fognak megjelenni az oldalon és a végén a pókeres rész is csak egy kaszinójátékká válik.
Spin and go-t is ezért vezették be ,csak a regularok úgy megszivatták őket,amiért most jól visszavágtak.
Elméletbe kell lennie nyilvános pénzügyi beszámolónak mert egy tőzsdéi cég, abból feketén fehéren kiderülne minden , de nincs az az isten hogy a poker veszteséges lenne ill. ha itt veszteséges mindenhol veszteségesnek kéne lennie.
A mesteri terv: