Ha 4-et kinyitsz 1 nap akkor egyel nagyobb láda a következő, de nekem amióta ez megvolt azóta mindig ugyanaz az egyel nagyobb jön ( a nagyobból 1 nap még nem csináltam 4-et 1nap)
Viszont a nagyobb ládák még nagyobb szarok idáig mert csak pár pont van bennük, hogy rohadjon el.
vagyis akkor 3 nap után léptet vissza szintet? vagy hogy kell ezt nézni?
Egyébként azt írják, hogy a játékprofilnak megfelelő ajándékok vannak a ládákban. Én cashgame-ezni, SNG-zni, Spinezni szoktam, erre kaptam egy MTT ticketet valami gagyi freerollra. Ez hol személyre szabott? ráadásul szombat délután 3kor. lol.
Nahát-nahát, kint vagyok franciáknál, pokerstars és party egyből letiltott amikor wifirol beléptem. Mobilnettel meg mennek, Telekomos budapesti ip-m van, meg csak nem is csalok VPN-nel.
A freeroll ticketeket is csak bukó játékosoknak osztogatja a gép?
Mi ez a Time to upgrade? 3 pirosat nyitottam ma, a következő is az lesz.. Ki kell nyitnom 18 órán belül és akkor holnap már másmilyen ládát kapok?
Mi ez a Time to upgrade? 3 pirosat nyitottam ma, a következő is az lesz.. Ki kell nyitnom 18 órán belül és akkor holnap már másmilyen ládát kapok?
A szombati vip versenyek is megszűntek? A lobbiban nem találom.
Meg hát... Helyette vannak a tikettes freerollok, amire regek nem nagyon fognak belépőt kapni valószínűleg.
Kár. Szinte minden hónapban sikerült összekukázni egy kis borra valót. :))