Tir-X
Válasz sztalin kommentjére
2017. aug. 29. 14:11

Szóval a cashierben az eurós fülnek kell nyitva lenni? Hát lehet, köszi ...

Igen, ha euros tranzakcióra készülsz éppen.

zo12345li
Válasz Thomasson kommentjére
2017. aug. 29. 18:36

Akkor jobban megéri ezek szerint Euros füle befizetni euros netellerről? Csak azért mert ott ugye van váltási költség, de csak egyszeri. Ha viszont minden alkalommal amikor dolláros versenyt játszok - sztem csak azt játszok- akkor át kell váltania onnan dollárra. Ott nincs váltási költség? Mert ha ott már nincs akkor jobban megéri euros számlára fizetni, ellenkező esetben szerintem dollárosra éri meg jobban.

Tir-X
2017. aug. 29. 21:31

Még szép, hogy jobban megéri euros "fülre" befizetni euros netellerről :)

Ha Pokerstarson váltod át a pénzt, az tudtommal középárfolyamon történik és átváltási költség nélkül.
Míg ha euros számláról dollárosra fizetnéd be, akkor rámegy az átváltási költség.

sztalin
2017. aug. 30. 9:59

Hát nem, van jó 3% díj be és kifizetéskor, amikor játszol akkor van középárfolyam

Jozsicica
2017. szept. 1. 18:50

kaptam egy másik játékostól 200dolcsit, amit szerettem volna kikérni a neteller számlámra.
viszont ilyen már nincs, így ezt a pénzt sem kikérni, se másnak átküldeni nem tudom.
rákényszerít a ps hogy eljátszam?:)
ha írok a supportnak manuálisan visszateszik ezt a pénzt a másik játékosnak? vagy marad az hogy átbukom?:)

csiga19794
2017. szept. 1. 19:26

Szerintem akkor is jó helyre kerülna,ha nekem buknád át:)

ria05
Válasz Jozsicica kommentjére
2017. szept. 1. 19:52

kaptam egy másik játékostól 200dolcsit, amit szerettem volna kikérni a neteller számlámra.
viszont ilyen már nincs, így ezt a pénzt sem kikérni, se másnak átküldeni nem tudom.
rákényszerít a ps hogy eljátszam?:)
ha írok a supportnak manuálisan visszateszik ezt a pénzt a másik játékosnak? vagy marad az hogy átbukom?:)

Kérd ki bankszámlára, ez a legegyszerűbb

Jozsicica
2017. szept. 1. 20:26

De nem tudom semmire kikérni, mert a kifizethető összeg 0!
Van 200 dolcsim amit sem kivenni sem átküldeni nem tudok!
Ez a ps szerint normááááális?:)

Jozsicica
2017. szept. 1. 20:53

"Emellett minden összeget, amelyet
befizettél a Stars számládra,
vagy pénzküldéssel kaptál egy másik játékostól,
fel kell tenned tétként, mielőtt pénzkifizetési kérelmet adhatnál be rá"

Tir-X
2017. szept. 1. 21:47

Igen, először játszanod kell vele valamennyit, ezzel szűrik ki, hogy ne transfer szolgáltatásnak használják az emberek a starst.

Élő ügyfélszolgálat