Szóval a cashierben az eurós fülnek kell nyitva lenni? Hát lehet, köszi ...
Akkor jobban megéri ezek szerint Euros füle befizetni euros netellerről? Csak azért mert ott ugye van váltási költség, de csak egyszeri. Ha viszont minden alkalommal amikor dolláros versenyt játszok - sztem csak azt játszok- akkor át kell váltania onnan dollárra. Ott nincs váltási költség? Mert ha ott már nincs akkor jobban megéri euros számlára fizetni, ellenkező esetben szerintem dollárosra éri meg jobban.
Még szép, hogy jobban megéri euros "fülre" befizetni euros netellerről :)
Ha Pokerstarson váltod át a pénzt, az tudtommal középárfolyamon történik és átváltási költség nélkül.
Míg ha euros számláról dollárosra fizetnéd be, akkor rámegy az átváltási költség.
Hát nem, van jó 3% díj be és kifizetéskor, amikor játszol akkor van középárfolyam
kaptam egy másik játékostól 200dolcsit, amit szerettem volna kikérni a neteller számlámra.
viszont ilyen már nincs, így ezt a pénzt sem kikérni, se másnak átküldeni nem tudom.
rákényszerít a ps hogy eljátszam?:)
ha írok a supportnak manuálisan visszateszik ezt a pénzt a másik játékosnak? vagy marad az hogy átbukom?:)
Szerintem akkor is jó helyre kerülna,ha nekem buknád át:)
kaptam egy másik játékostól 200dolcsit, amit szerettem volna kikérni a neteller számlámra.
viszont ilyen már nincs, így ezt a pénzt sem kikérni, se másnak átküldeni nem tudom.
rákényszerít a ps hogy eljátszam?:)
ha írok a supportnak manuálisan visszateszik ezt a pénzt a másik játékosnak? vagy marad az hogy átbukom?:)
De nem tudom semmire kikérni, mert a kifizethető összeg 0!
Van 200 dolcsim amit sem kivenni sem átküldeni nem tudok!
Ez a ps szerint normááááális?:)
"Emellett minden összeget, amelyet
befizettél a Stars számládra,
vagy pénzküldéssel kaptál egy másik játékostól,
fel kell tenned tétként, mielőtt pénzkifizetési kérelmet adhatnál be rá"
Igen, először játszanod kell vele valamennyit, ezzel szűrik ki, hogy ne transfer szolgáltatásnak használják az emberek a starst.