Köszi!Valahogy megoldódótt...lehet vmi bug volt.
Nem árt figyelni arra a bugra, ami 1-2 napja megoldatlan, és az a lényege, hogy kölcsönös rematch után az adott asztal nem záródik be, mindeközben az új asztal nem nyílik meg és sitoutra tesz a kliens. Nálam 3-szor jött már elő, szerencsére időben kapcsoltam és megnyitottam a "Tools"-"Registered in Tournaments" menüből.
Sziasztok!
Hogy tudok first deposit bonust kapni?
Régi számlám lett PS által feltámasztva (mert inaktív volt) így anno már nem tudom,honnan szedtem le a klienst. Azt tudom,hogy most küldtek levélben egy linket,hogy honnan töltsem le az EU klienst.
köszi
Sziasztok! jóideje nem voltam aktív az oldalon ezért sokmindenről lemaradtam fejleményeket illetően. Kérdésem a társasághoz olyasvalami lenne hogy: ezen az oldalon most akkor star coin lépett életbe és ezt nem játékok után( pl: cash game) kapom hanem a ládák kinyitását követően egy random star coint kapok? nézzétek el nekem jóideje tényleg nem játszottam itt . válaszokat előre is nagyon szépen köszönöm
így van, ládákban vannak a coin-ok, de a ládákhoz persze pontokat kell gyűjteni
itt le van írva minden:
https://www.pokerstars-ff.eu/stars-rewards/
igen jól tudod :)
magyarán ha jól látom akkor egy fos lett az egész rendszer ? én sajnos igy nem látom a jutalmazási rendszer jóirányba haladását.. vagy én tévednék?
nekik nagyobb a hozam.. őket ez érdekli a játékos meg tűrjön! ha nem tetszik menjen máshová így vannak vele! :)
magyarán ha jól látom akkor egy fos lett az egész rendszer ? én sajnos igy nem látom a jutalmazási rendszer jóirányba haladását.. vagy én tévednék?
Ha azt mondom hogy szar, az sértés a szarra nézve! :)