Ps-Skrill/Netellerrel semmi gond, Ps-kari full gond, akkor jön képbe a hipay, ami totál szívás. Maradj az e-walletnál.
Banki átutalásos kifizetés működik még? Vagy az az e-wallet? :D
Ha van Eurós számlád akkor tuti,hogy ki tudod utalni.
Esetleg ez a tetves oldal nem akar valami közleményt kiadni,hogy valóban lefelezték-e ezt az apró rb-ét vagy mi a ló....sz van? Vagy ez most már annyira elhanyagolható téma,mert a rekreációsokat úgysem érdekli a regek meg takarodjanak? De kíváncsi lennék,hogy mi lenne velük,ha tényleg lelépne a partira mindenki....
Na akkor tudnának változtatni jó irányban.
Esetleg ez a tetves oldal nem akar valami közleményt kiadni,hogy valóban lefelezték-e ezt az apró rb-ét vagy mi a ló....sz van? Vagy ez most már annyira elhanyagolható téma,mert a rekreációsokat úgysem érdekli a regek meg takarodjanak? De kíváncsi lennék,hogy mi lenne velük,ha tényleg lelépne a partira mindenki....
Elcsalt 100BI-t, depóztam is, kíváncsi leszek csökken-e a láda ára. :D
Na a 18k-s ezüst ládámba kegyelemből a 183 coin mellé kaptam egy freeroll ticketet is. :)
Most 1000 pontos barna ládáim vannak. :))
szerk 2:
Az ezüst ládák most újra csak 2.25k-ért vannak így mint eredetileg.
Lényeg ami lényeg, hogy szvsz nem változott semmi. Múlt hónap végén volt egy kisebb cashoutom, szerintem ez nem tetszett a rendszernek és ezért növelték meg a láda árát. Ne fizessetek ki, ha nem muszáj. :D
nem engedi a master card befizetést és netelerre se tudok és skrillre se befizetni a bankomból. tud vki vmilyen megoldást?
nem engedi a master card befizetést és netelerre se tudok és skrillre se befizetni a bankomból. tud vki vmilyen megoldást?
Hi!
A Sessionlord tiltott Starson vagy csak a regelős része? Vagy hogy van ez? :)