sztalin
Válasz Thomasson kommentjére
2018. ápr. 10. 10:55

lehet kommentelni a blogomba

Ivanovics82
Válasz sztalin kommentjére
2018. ápr. 10. 12:25

Pokerstars bg

Sziasztok!

Nemsokára utazok ki Belgiumba dolgozni és ahogy néztem a belga Ps tök más, mint az Eu.
Szóval van külön szoftver Pokerstars.be
A kérdésem az lenne, ha van valaki olyan, aki játszik nem EU-s teremben, hogy a regisztráció és a számla visszaigazolás tekintetében mi az eljárás?
Gondolok itt arra, hogy a személyim, amit mondjuk feltöltök az magyar, de a lakcím igazoláshoz feltöltött közüzemi számla meg belga egy belga ember nevén. (Főbérlő)
A telefonszámom szintén magyar.
Más hogyan oldotta meg a számla ellenőrzést?
Van eu-s számlám, de azt kint nem használhatom, szóval kell csinálnom egy ps.be regisztrációt, de azt se akarom, hogy majd kifizetésnél szarakodjanak velem.
Köszönöm a segítő szándékú válaszokat.

ivanesz
Válasz Ivanovics82 kommentjére
2018. ápr. 10. 15:00

Sziasztok!

Nemsokára utazok ki Belgiumba dolgozni és ahogy néztem a belga Ps tök más, mint az Eu.
Szóval van külön szoftver Pokerstars.be
A kérdésem az lenne, ha van valaki olyan, aki játszik nem EU-s teremben, hogy a regisztráció és a számla visszaigazolás tekintetében mi az eljárás?
Gondolok itt arra, hogy a személyim, amit mondjuk feltöltök az magyar, de a lakcím igazoláshoz feltöltött közüzemi számla meg belga egy belga ember nevén. (Főbérlő)
A telefonszámom szintén magyar.
Más hogyan oldotta meg a számla ellenőrzést?
Van eu-s számlám, de azt kint nem használhatom, szóval kell csinálnom egy ps.be regisztrációt, de azt se akarom, hogy majd kifizetésnél szarakodjanak velem.
Köszönöm a segítő szándékú válaszokat.

Szerintem írj nekik!
gl

Brecken
Válasz ivanesz kommentjére
2018. ápr. 12. 0:35

Sziasztok

Régebben sokat játszottam, lehet megint belekezdek, pihentettem a kliensen pár száz dollárt, most az a kérdésem, hogy be illetve ki tudok-e venni pénzt a kliensről úgy, hogy Budapest Banknál vagyok tag, dombornyomott Visával. Azt már észleltem, hogy a magyar support megszűnt, így nem tudtak segíteni, az angolom nem elég jó ahhoz, hogy diskuráljak velük.

Egyszerű kérdésem: ha Budapest Banktól befizetek 10 dolcsit, akkor utána ki tudok venni pénzt a kliensről, vagy teljesen halott ez a dolog?

Köszi ha válaszoltok.

sztalin
2018. ápr. 12. 10:14

szerintem bankszámlára tudsz utaltatni akkor is ha nem fizetsz be

ivanesz
Válasz Brecken kommentjére
2018. ápr. 12. 10:35

Sziasztok

Régebben sokat játszottam, lehet megint belekezdek, pihentettem a kliensen pár száz dollárt, most az a kérdésem, hogy be illetve ki tudok-e venni pénzt a kliensről úgy, hogy Budapest Banknál vagyok tag, dombornyomott Visával. Azt már észleltem, hogy a magyar support megszűnt, így nem tudtak segíteni, az angolom nem elég jó ahhoz, hogy diskuráljak velük.

Egyszerű kérdésem: ha Budapest Banktól befizetek 10 dolcsit, akkor utána ki tudok venni pénzt a kliensről, vagy teljesen halott ez a dolog?

Köszi ha válaszoltok.

Játszanod kell valamennyit, de elvileg utána működik a dolog.
Legalábbis régebben így volt.
gl

Brecken
2018. ápr. 12. 10:45

Köszi szépen!

Ezek szerint nem halt el a kapcsolat a magyar bankok és a Pokerstars között? Tehát nem kizárólag skrill és társai léteznek, hanem működik a régi rendszer, hogy VISA-ra utalgatunk ide-oda?

van Gerwen
Válasz Brecken kommentjére
2018. ápr. 12. 11:17

Köszi szépen!

Ezek szerint nem halt el a kapcsolat a magyar bankok és a Pokerstars között? Tehát nem kizárólag skrill és társai léteznek, hanem működik a régi rendszer, hogy VISA-ra utalgatunk ide-oda?

Még szép, simakosan lehet utalgatni jobbra-balra, múltkor nekem még a spanyol PS-ről is megküldték a frírallon nyert 10 eurómat, pedig oda még életemben nem fizettem meg.

Brecken
Válasz van Gerwen kommentjére
2018. ápr. 12. 11:42

Köszi, megnyugtattatok, megjött a kedvem a játékhoz is. :D

BrutalBarby
2018. ápr. 16. 18:36

Sziasztok! 5 év után újra bekukkantottam a PS-re. Kérdésem a következő amikor a kis ládikó kinyílik,kapok 0.10t$ versenypénzt,de nem találok hozzá versenyt,illetve ez másnapra el is tűnik. Ehez kérnék egy kis segítséget. A Válaszokat előre is köszi!

Élő ügyfélszolgálat