Letöltöttem a starst win újratelepítés után, de csak a playmoney-t látom... Máshonnan kellett volna letölteni? Nem látom, hol állítsam be a valódi pénzt. :(
****om Attika ezer éve nem játszottál a Starson mindent elfelejtettél?
Nektek nem kva lassu a PS ha reggeltek?
Na sikerült közben megoldani, máshonnan kellett letölteni a ps-t. Mindenki nyugodjon meg.
nyugodt vagyok
Remélem nagyon szigorú ellenőrzés alatt működik ez az "RNG" nevű program. Egy 18 fős, 27e össz. zseton számú játékban 915e zsetonnal EV alatt? Sok a furcsaság, mindenesetre bízom benne, hogy igen...:)
Remélem nagyon szigorú ellenőrzés alatt működik ez az "RNG" nevű program. Egy 18 fős, 27e össz. zseton számú játékban 915e zsetonnal EV alatt? Sok a furcsaság, mindenesetre bízom benne, hogy igen...:)
Szervusztok! Sajnos a Master card kártyával nem tudok befizetni a pókertermekbe ,Visa kártyával be lehet? Lehet butus kérdés de sajnos tényleg nem tudni már mi az amit elfogadnak és mi az amit nem. Rég játszottam.
Hmm most több hónap után visszaléptem a PS oldalára de nem tiltja le a Mastercardot. Valaki tudna informálni hogy most lehet már használni vagy sem?
Szervusztok! Sajnos a Master card kártyával nem tudok befizetni a pókertermekbe ,Visa kártyával be lehet? Lehet butus kérdés de sajnos tényleg nem tudni már mi az amit elfogadnak és mi az amit nem. Rég játszottam.