ez negatív hozzáállás.. mindent kilehet játszani! ha van elég tőkéd és bátorságod
Nem vagyok negatív, csak szkeptikus vagyok kissé ez ügyben:) Ha a közismert tétduplázós (fekete vagy piros) stratégiáról van szó, akkor annak is bőven megvannak a veszélyei. Csak végtelen tőkével érezheted magad biztonságban, azt is addig, míg nem kapsz egy limitet az oldaltól egy nagyobb győztes széria után. Szerintem.
balazs8000@hotmail.com
ide kuldd
Kíváncsian várom, hogy ebből mi lesz? :)
Kíváncsian várom, hogy ebből mi lesz? :)
Nem vagyok negatív, csak szkeptikus vagyok kissé ez ügyben:) Ha a közismert tétduplázós (fekete vagy piros) stratégiáról van szó, akkor annak is bőven megvannak a veszélyei. Csak végtelen tőkével érezheted magad biztonságban, azt is addig, míg nem kapsz egy limitet az oldaltól egy nagyobb győztes széria után. Szerintem.
Hajrá, legyen úgy!:)
Törpi, tervezel rulett backinget? engem érdekelne, szerintem egy sincs a piacon!
kérlek mesélj,hogy lehet egymástól független negatív EV hozamú eseményekből garantált +EV hozamot.
meséld el,hogy ha összeadsz akármennyi negatív előjelű számot,amit te kedved szerint szorzol,hatványozol,csűrsz,csavarsz,abból hogyan lesz 0nál nagyobb szám?
add vissza az érettségidet,(ha van),és vegyél pár matekórát egy hatodikostól,szerintem gyorsan elmagyarázza a hiányosságaidat
itt bónuszok és visszatérítések nélkül soha semmilyen kaszinójátékban nem nyersz,a duplázás is vesztő játék,csak nem vagy képes felfogni
a bónuszvadászat egy másik témakör
szerintem egy sincs a piacon!