törpiszörpi
Válasz Thomasson kommentjére
2018. aug. 20. 11:32

ez negatív hozzáállás.. mindent kilehet játszani! ha van elég tőkéd és bátorságod

kamon
2018. aug. 20. 11:41

Nem vagyok negatív, csak szkeptikus vagyok kissé ez ügyben:) Ha a közismert tétduplázós (fekete vagy piros) stratégiáról van szó, akkor annak is bőven megvannak a veszélyei. Csak végtelen tőkével érezheted magad biztonságban, azt is addig, míg nem kapsz egy limitet az oldaltól egy nagyobb győztes széria után. Szerintem.

Wild500
2018. aug. 20. 11:55
necopor
2018. aug. 20. 12:20

Kíváncsian várom, hogy ebből mi lesz? :)

nightfury
Válasz necopor kommentjére
2018. aug. 20. 12:22

Kíváncsian várom, hogy ebből mi lesz? :)

Jó esetben újabb molyirtás. :D

Wild500
Válasz kamon kommentjére
2018. aug. 20. 12:48

Nem vagyok negatív, csak szkeptikus vagyok kissé ez ügyben:) Ha a közismert tétduplázós (fekete vagy piros) stratégiáról van szó, akkor annak is bőven megvannak a veszélyei. Csak végtelen tőkével érezheted magad biztonságban, azt is addig, míg nem kapsz egy limitet az oldaltól egy nagyobb győztes széria után. Szerintem.

Összefarmolok 1 M $ ruletten utána johet a limit :D

kamon
2018. aug. 20. 12:52

Hajrá, legyen úgy!:)

sztalin
2018. aug. 20. 13:49

Törpi, tervezel rulett backinget? engem érdekelne, szerintem egy sincs a piacon!

trboo
2018. aug. 20. 15:03

kérlek mesélj,hogy lehet egymástól független negatív EV hozamú eseményekből garantált +EV hozamot.
meséld el,hogy ha összeadsz akármennyi negatív előjelű számot,amit te kedved szerint szorzol,hatványozol,csűrsz,csavarsz,abból hogyan lesz 0nál nagyobb szám?
add vissza az érettségidet,(ha van),és vegyél pár matekórát egy hatodikostól,szerintem gyorsan elmagyarázza a hiányosságaidat
itt bónuszok és visszatérítések nélkül soha semmilyen kaszinójátékban nem nyersz,a duplázás is vesztő játék,csak nem vagy képes felfogni
a bónuszvadászat egy másik témakör

necopor
Válasz sztalin kommentjére
2018. aug. 20. 15:13

szerintem egy sincs a piacon!

Szerintem okkal. :)

Élő ügyfélszolgálat