chapuisat
Válasz Thomasson kommentjére
2018. aug. 21. 16:25

Hali, eddig a PS-re Abacoos-on keresztül fizettem be de már nincs ilyen lehetőség. Nincs Skrill-em meg semmilyen online pénztárcám. Otp-ből vagy Erstéből könnyen lehet befizetni? Melyik a legolcsóbb és leggyorsabb módja? Köszi szépen!

kamon
Válasz sztalin kommentjére
2018. aug. 21. 17:22

nem mindig, volt egy olyan szolgáltatás (egy ezoretikus újságban láttam) hogy egy nem túl szerény összegért megmondják előre hogy a majdan születendő gyereked fiú lesz-e? Mindezt tudományos módszerekkel a bolygók állásából. Pénzvisszafizetési garancia is volt hozzá, ha netaln tévednének, azaz esetleg mégsem a jövendölés szerinti nemű lenne a gyerkőc visszaadják a teljes összeget.

Ez hatalmas ötlet! Ha a "kuncsaftok" felének visszafizetik az összeget, még akkor is hatalmas a nyereségük. A költségük meg elég minimális: hirdetésre kell valamennyi + max. vesznek egy dobókockát.:))

nightfury
Válasz kamon kommentjére
2018. aug. 21. 17:25

Ez hatalmas ötlet! Ha a "kuncsaftok" felének visszafizetik az összeget, még akkor is hatalmas a nyereségük. A költségük meg elég minimális: hirdetésre kell valamennyi + max. vesznek egy dobókockát.:))

Egy érme logikusabb választásnak tűnik... :)

kamon
2018. aug. 21. 17:46

Jogos.:)

van Gerwen
Válasz kamon kommentjére
2018. aug. 21. 18:33

Nem lehet miszkelni hajnal óta, fölháborító.

rockett
Válasz törpiszörpi kommentjére
2018. aug. 21. 19:39

Alá tudom támasztani a csalást, van a mostani slotos promó, felteszek napi 25 dollárt, 20 és 50 centes téten, napi -10 dollár 4 vagy hány napon keresztül, 60%-ot ha visszaad. 100% felett lenne elméletileg.

Mitől jönne ki 100% fölé?

egy nyerő rulett taktikával.. bárki nyerhet promók nélkül is.. csak sok a gyáva negatív emberke aztán nem mernek belevágni...

Még mindig várjuk a taktikád, már napok óta. Persze a legcsalhatatlanabb indok, hogy ilyen nincs, hogy nem a fórumot árasztanád tele hülyeséggel, hanem nyomtatnád a pénzt. :D

Wild500
2018. aug. 21. 19:58

Kocsog ez a ps, 20$-os bónuszt 13,75 $-ra váltotta be...

sztalin
Válasz rockett kommentjére
2018. aug. 21. 20:28

Mitől jönne ki 100% fölé?
:D

Simán, 95%-ot ad vissza (elvileg) a nyerőgép, az első 3 küldetést játszom meg: fel kell tenni kb 20 dollárt, cserébe ad 2 db allines tombolajegyet (ér 1-2$-t) illetve ingyenpörgetést ami ér kb 2$-t átlagosan, összesen ad kb 5 dollárt az 1 dollár veszteségért (ami a gyakorlatban inkább 10), statisztikailag kerestem 4$-t 5-10 perc nyerőgépezéssel, nem is rossz. Sajnos a tombolából adódóan az 5 dollárt se feltétlen kapom meg, bár egyszer már kipörgött 20$ is.

rockett
Válasz sztalin kommentjére
2018. aug. 21. 22:21

Simán, 95%-ot ad vissza (elvileg) a nyerőgép, az első 3 küldetést játszom meg: fel kell tenni kb 20 dollárt, cserébe ad 2 db allines tombolajegyet (ér 1-2$-t) illetve ingyenpörgetést ami ér kb 2$-t átlagosan, összesen ad kb 5 dollárt az 1 dollár veszteségért (ami a gyakorlatban inkább 10), statisztikailag kerestem 4$-t 5-10 perc nyerőgépezéssel, nem is rossz. Sajnos a tombolából adódóan az 5 dollárt se feltétlen kapom meg, bár egyszer már kipörgött 20$ is.

Egy pár ponton nem árt helyesbíteni. Millionaires Island RTP 96,57% nem 95%. Mivel viszont ez egy jackpot játék, a variancia durván fog csapkodni, és erősen negatív irányba.
Ma lejátszott tombolák EV-je 0,81$ ill. 1,07$.
Az ingyenpörik minimum EV-je (ami az esetek túlnyomó többsége azaz 59%-ban): 0,96$
3 promó minimum EV-je a veszteségek számolása nélkül, ami az általad saccolt 1$ körül lehet, csupán 2,84$, ha beleveszem akkor úgy 1,84$. Nem egy hatalmas +EV, a variancia pedig a jackpot slotok és a tombola versenyek miatt hatalmas. Nem érzem úgy, hogy hatalmas lehetőség ez.

sztalin
2018. aug. 21. 23:04

Ez kb reális lehet, tény hogy nem egy hatalmas összeg, de a semminél több :)

Élő ügyfélszolgálat