Jaja, illetve ha be lehetne váltani 470 darabb 11-es tiketre vagy ilyesmi, akkor megérné a fődíjért menni, játszani meg csak a stud hilo-n fogok, esetleg még a flo hilo-n.
Hogy sikerült a verseny?
Sziasztok!
Pár napja úgy tapasztalom, hogy a Spin&go asztaloknál 10% alá csökkent a négyszeres vagy többszörös pénzt nyújtó asztalok száma. Tapasztalt még ilyet rajtan kívül valaki, vagy csak rossz szériában vagyok?
itt le vannak írva az esélyek: https://www.pokerstars-gg.eu/poker/spin-and-go/
a 2x-re kb 70% az esély, a 4x-re kb 20%, a 6x-re 7,5%, a többi az elhanyagolható
a 2x-nél és a 4x-nél vannak eltérések a téttől függően, de a 6x-től ugyanolyan eséllyel adja
nem valószínű hogy naponta több tízezer játékot lenyomsz hogy komoly statisztikai mintád legyen, ez csak egy rossz széria szerintem
nem vagyok a ps embere, mielőtt valaki azt gondolná :))
Köszi!
Én is megnéztem a számokat írás előtt és alig 100 fölött vagyok a rossz szériával, de tényleg 10% alatt van a magasabb nyeremény. Ami nem tetszik ,de azért kérdeztem, hogy más is így járt-e, hogy ne essek a rémhír kategóriába. Megyek is és kipróbálom, hátha változott! :-)
Én spin and go max-ot nyomtam kettőt, az alapján nem panaszkodom. Az egyiknél 1 dolláros nevezési díjnál 4 játékost sorsolt ki, a győztes lehetséges nyereményei 2 dollár, 5 dollár illetve 8 dollár voltak. (szerencsére sikerült is megnyerni és a 8 dolláros nyereményt kiválasztani)
Esetleg próbáld meg rendszergazdaként elindítani a starst.
Találtam egy kis elemzést a neten, a 13BB/100 rake eléggé beteg. Ezzel kéne a termeknek reklámozniuk magukat :)
Találtam egy kis elemzést a neten, a 13BB/100 rake eléggé beteg. Ezzel kéne a termeknek reklámozniuk magukat :)