Köszi a gyors választ!
Ingyen van?! Az idő pénz ;)
Csak 1 pl: ha fél óra pokerezésnek nagyobb az EV-je (ami tuti) mint fél óra nyerőgépezésnek akkor semmi értelme ezzel pöcsölnöm.
Hello, hogy is működik ez?
Befizettem kaptam 10 ingyen pörgetést. A kaszinón bármelyik játékra rámegyek beállítom a max tétet és az első tizet ingyen lepörgetem??
Hello, hogy is működik ez?
Befizettem kaptam 10 ingyen pörgetést. A kaszinón bármelyik játékra rámegyek beállítom a max tétet és az első tizet ingyen lepörgetem??
Rámegyek a tournament tickets fülre, ott szerepel ez a free spins frenzy offer receipt, de nem jelenik meg semmi, hiába nyomok a go there -re... :confused:
Rámegyek a tournament tickets fülre, ott szerepel ez a free spins frenzy offer receipt, de nem jelenik meg semmi, hiába nyomok a go there -re... :confused:
Dehogy, megmondja melyikre jó, elindítod az adott slotot és kiválasztod hogy ingyen akarsz pörgetni, és természetesen nem max téten lesz
Sztalinom,mint szakember: ugye 4x lehet befizetni a pörgetésekért,külön érvényes a full tiltre is,tehát 8x..?
Na megfigyeltem ezt az új Fusion pókert:olyan gyönyörű lapütközések vannak, hogy minden 3.-4. handben stackelődnek, sokszor 3an is, szép kis rakemágnes a starsnak.
Sajna nem lett újabb kaszinóbónusz. Játszottam viszont egy kis holdemet most reggel, AK vs TQ pre allin -->jött 2 dáma; KK vs QQ pre allin ---> jött a dáma flopon; AA vs j8 flopon allin, volt egy bubi párja, jött a 8-as ... ezt úgy 30 hand alatt, ekkor abbahagytam.
Sajna nem lett újabb kaszinóbónusz. Játszottam viszont egy kis holdemet most reggel, AK vs TQ pre allin -->jött 2 dáma; KK vs QQ pre allin ---> jött a dáma flopon; AA vs j8 flopon allin, volt egy bubi párja, jött a 8-as ... ezt úgy 30 hand alatt, ekkor abbahagytam.