Masters800
Válasz kenon12 kommentjére
2018. nov. 20. 21:40

Levelezgetek velük. Először csak azt írták, hogy külföldi gépről léptek be, és eljátszották a pénzem, a pokerstars ezért nem felelős. Írtam nekik, hogy oké nem felelősek, de vizsgálják már meg, hogy kivel játszott, mert biztosan nem csak szórakozásból csinálta. Most írtak vissza, hogy már ki is utalták a pénzt arról a másik accountról. Megpróbálták leállítani a kifizetést, a pénzintézet válaszát várják. Nem ígérnek semmit, de ha a pénzt visszaszerzik, akkor természetesen visszaadják. Tudjátok nem ez a 100dollár a baj, az asszony se haragszik. Az a baj, hogy volt már a számlámon 2-3000 dollár is, és sosem siettem kiutalni, meg bankroll is kell, mindig azt gondoltam, hogy biztonságban van ott. Most kb. a mikro tétes PLO zoomhoz szükséges 300-400 dollárt se szívesen hagyom bent.

Használj 6 számjegyű PIN-t PS-en és jó minőségű vírusirtót.Meghozza az árát mindkettő.

kenon12
Válasz Masters800 kommentjére
2018. nov. 20. 22:01

Teljesen igazad van, be fogok állítani PIN-t, sms szolgáltatást, mindent. Komolyan azóta még ezen a tokenen is gondolkodtam, de valószínűleg az én bankrollomhoz az túlzás. Egyénként pár idióta informatikus, akik a cégemnél dolgoznak azzal kábított, hogy nem kell nod, mert a windows saját védelme bőven elég. Jelentem, nem elég :)

jordic
Válasz Thomasson kommentjére
2018. nov. 21. 8:21

Kedves Sztalin,mint promóció-guru,szerinted miért nem látom a kihívás ablakomban a legujabb 50%-os újratöltési,és a 10$-os pörgetés promókat?
Reklámként feldobja belépéskor.

Köszi.

sztalin
Válasz jordic kommentjére
2018. nov. 21. 9:41

Kedves Sztalin,mint promóció-guru,szerinted miért nem látom a kihívás ablakomban a legujabb 50%-os újratöltési,és a 10$-os pörgetés promókat?
Reklámként feldobja belépéskor.

Köszi.

Fogalmam sincs, nekem is ezt csinálja, lehet majd pár nap múlva megjelenik. Esetleg az is lehet hogy profiloznak és nem estél bele a célcsoportba (mostanában már személyre szabott promókat tolnak), de a reklámot mégis tolják; nem nyerőgépezel eleget.

jordic
Válasz sztalin kommentjére
2018. nov. 21. 9:45

Fogalmam sincs, nekem is ezt csinálja, lehet majd pár nap múlva megjelenik. Esetleg az is lehet hogy profiloznak és nem estél bele a célcsoportba (mostanában már személyre szabott promókat tolnak), de a reklámot mégis tolják; nem nyerőgépezel eleget.

Köszi,ez lehet a helyzet.

Atesz1984
2018. nov. 26. 14:28

Sziasztok!!
Tud valaki segiteni abban, hogy miért nem jön be a Pokerstars kliense?? Csak megy az network vonalka és kész. Amúgy minden tökéletesen működik a gépemen.

köszi a válaszokat!

Spin&Go Preflop Solver
2018. nov. 26. 14:34

szerintem rakd újra

szroli
2018. nov. 26. 19:51

Talán a neteddel van probléma

CsabiST
2018. nov. 27. 7:24

A stars a tegnapi firssitéssel megáll a 3/4-nél. Valakinek volt ilyen problémája? Még ma se megy tovább a csík'.

Újra raktam az megoldotta.

Maxxxika
2018. nov. 27. 22:47

Sziasztok!

Nem akar elindulni a kliens, kiírja hogy update, aztán 1 percig csak áll, majd kilép.

Van valakinek valami ötlete?

Egyáltalán a pokerstars-gg.eu klienst kell letölteni?

thx

Élő ügyfélszolgálat