vizipók
Válasz Thomasson kommentjére
2019. jan. 15. 23:19

másnak is van kapcsolódási problémája a stars kliensével? nekem jelenleg fél órája lecsatlakozott és nem csatlakozik fel újra. nem nálam van a hiba.

daniboy
Válasz vizipók kommentjére
2019. jan. 15. 23:30

másnak is van kapcsolódási problémája a stars kliensével? nekem jelenleg fél órája lecsatlakozott és nem csatlakozik fel újra. nem nálam van a hiba.

én most ültem ki, nem volt semmi probléma a klienssel

Sword84
2019. jan. 15. 23:31

Nalam is problema van, de van meg egy oldal nalam ami nem megy. Lehet szolgaltato hiba is. (Telekom)

vizipók
Válasz sztalin kommentjére
2019. jan. 15. 23:32

vizipók
2019. jan. 15. 23:35

nem hiszem hogy szolgáltató lenne, mert én próbáltam t-home os nettel és a tartalék telekom-os netemmel is, mindkettővel vacakol sajnos

daniboy
Válasz Sword84 kommentjére
2019. jan. 15. 23:36

Nalam is problema van, de van meg egy oldal nalam ami nem megy. Lehet szolgaltato hiba is. (Telekom)

mivel más hálózatban is tapasztaltak hibát, én is arra gyanakodnék.. én mobilnetről (telenor) játszottam és nem tapasztaltam még csak akadást sem

Sword84
2019. jan. 15. 23:38

nem hiszem hogy szolgáltató lenne, mert én próbáltam t-home os nettel és a tartalék telekom-os netemmel is, mindkettővel vacakol sajnos

Mind2 Telekom.

vizipók
2019. jan. 15. 23:39

Lefuttattam egy hálózati kapcsolati ellenőrzést a staron, és a londoni szerverjük bad állapotú. Szerintem náluk van a hiba. Ilyenkor mit lehet tenni a benevezett versenyeim buy in jével, visszatérítik?

törpiszörpi
2019. jan. 15. 23:47

arra ne is álmodj! egy centet sem adnak vissza.....:))

vizipók
2019. jan. 15. 23:52

pedig tuti hogy nálul volt a hiba. mert azóta sikerült belépnem a kliensbe, és még fut egy asztalom. Miközben játszom meg van nyitva a stars network status panelja és látható hogy amikor a londoni szerverük állapota elmozdul a 0 °százalékról, akkor visszajön a kapcsolat és tudok játszani

Élő ügyfélszolgálat