másnak is van kapcsolódási problémája a stars kliensével? nekem jelenleg fél órája lecsatlakozott és nem csatlakozik fel újra. nem nálam van a hiba.
másnak is van kapcsolódási problémája a stars kliensével? nekem jelenleg fél órája lecsatlakozott és nem csatlakozik fel újra. nem nálam van a hiba.
Nalam is problema van, de van meg egy oldal nalam ami nem megy. Lehet szolgaltato hiba is. (Telekom)
nem hiszem hogy szolgáltató lenne, mert én próbáltam t-home os nettel és a tartalék telekom-os netemmel is, mindkettővel vacakol sajnos
Nalam is problema van, de van meg egy oldal nalam ami nem megy. Lehet szolgaltato hiba is. (Telekom)
nem hiszem hogy szolgáltató lenne, mert én próbáltam t-home os nettel és a tartalék telekom-os netemmel is, mindkettővel vacakol sajnos
Lefuttattam egy hálózati kapcsolati ellenőrzést a staron, és a londoni szerverjük bad állapotú. Szerintem náluk van a hiba. Ilyenkor mit lehet tenni a benevezett versenyeim buy in jével, visszatérítik?
arra ne is álmodj! egy centet sem adnak vissza.....:))
pedig tuti hogy nálul volt a hiba. mert azóta sikerült belépnem a kliensbe, és még fut egy asztalom. Miközben játszom meg van nyitva a stars network status panelja és látható hogy amikor a londoni szerverük állapota elmozdul a 0 °százalékról, akkor visszajön a kapcsolat és tudok játszani