Basszus de buta vagyok :(
Köszi a válaszokat :)
Mert a póker handek úgy vannak sorba rendezve hogy minél kisebb az adott hand esélye annál magasabb a rangja. (azaz nem isteni parancsolat hogy a flush kevesebbet ér mint a full hanem nagyobb az esélye az 52 lapos negyszinu pakliban) Mivel itt kivettél egy csomó lapot könnyebb párokat alkotni azaz a full is hamarabb jön. Flusht meg majdnem ugyanolyan nehéz mint normál pokerben. számold ki. Ha nem tudod akkor képzeld el hogy ha úgy vennénk ki lapokat hogy két szín maradjon a flush kb annyit érnek mint a pár. Ha még csak egy szín lenne annyit érne mint a kettes magas...
Instant 25% cash a Release bonusnál - csak be kell fizetni és azonnal jóváíródik! Nem biztos, hogy mindenkinél van és az sem, hogy mindenkinél ugyanannyi. Nekem 200-ra adott 50-et ajándékba, de egy másik kollégának -aki felhívta a figyelmem- 300-ra 75-öt! Az összeg maximuma konkrétan meg van határozva.
A spanyolon találtam tegnap este egy olyat hogy sportfogadni kell 5 euró értékben és ad cserébe egy 5 eurós spin jegyet. Feltettem valami meccsre 5 eurót, lett belőle 9 az 5 eurós spin jeggyel meg nyertem 10 eurót :)
Azért dobhatnának egy emailt,hogy kaptál egy bónuszt,ha nem írod meg, lemaradtam volna 50 dolcsiról.
Köszi!
gl
Na, reagáltak is:) Én nem kapok sajna, nem csak olyat de mást sem, pedig voltak befizetéseim és kb 1 éve semmi bónuszt nem kaptak tőlük...
Wow, új csodaoffer, termeljek 1000$ rake-t, aha :)
Na csak kaptam én is ugyanilyen bónuszt.
És ha szabad tudnom ennél jobb bónuszt mit szeretnél kapni? A tagok kb 99%a tapsikolna,ha ilyet kapna.
Ráadásul,ha jók az infóim,amikor kigyűjtöd,akkor újra is indul a challenge.
Sziasztok, pokerstars klienst mac-re honnan tudok letölteni? Biztos itt a fórumon már megvan, de kereséssel nem jutottam a megoldáshoz, köszi szépen.