Jaja, és valljuk be a scoop jegyek is inkább dead money jellegűek, viszont a spanyol spin jegyeket ad, van egy befizetős promó is amiből kiesett 7.5EUR :)
Nem találom, le tudnád kérlek írni vagy linkelni?
Van valami ötletetek, hogy Zoom Omahán az utóbbi időben all-in potokban
miért nem látszik a winning chance? Settingsben be van jelölve ez a négyzet
és korábban nem volt ilyen gond. Köszi.
Tudtok valami email-címet a PS-re?Segítség kellett volna,de élő chatet nem találtam hanem valami ügyfélszolgálatos űrlapot kínál fel.Sokra nem mentem vele tegnap mert amikor először leírtam a problémámat-magyarul,mert magyarul voltak a kérdések-akkor azt a választ kaptam hogy majd emailben válaszolnak.Válaszoltak is:jelenleg nem tudnak magyarul kommunikálni.Űrlapot kitöltöttem angolul,a válasz ugyanaz,majd kapok emailt.Persze azóta se írtak semmit.
Ha átállítod a PS-t angol nyelvűre akkor megtalálod a live chatet.
support@starsaccount.eu
Válaszolni fognak emailban is
Hali
Az utóbbi pár napban néha másodpercekre kiconnectel a stars úgy, hogy az internet kapcsolattal nincs gond.
Mi lehet szerintetek a probléma?
Hali
Az utóbbi pár napban néha másodpercekre kiconnectel a stars úgy, hogy az internet kapcsolattal nincs gond.
Mi lehet szerintetek a probléma?
Akkor csalik...
Nem lehet starson már PT4-et használni? Nem jártam ott ezer éve, ma gondoltam játszom kicsit, de kaptam üzit, hogy zárjam be a pt4-et, mert nem engedélyezett, pedig az oldalon fent van, hogy használható. A live support azt mondta, hogy voltak változások a policíban, és jobb nem használni addig, amíg a kliens fut.