Következő lépésben már valószínű megszüntetik őket és csak zoom marad.De ezt szerintem majd megbánják, mert vissza fog esni a cash forgalom 10-20%-kal. Azok a regek akik normál asztalokat szeretik, keresnek majd más termet.
Most akkor a normál asztalok teljesen meg szünnek?
Miért szűnnének meg?? Idővel az ES-hez hasonló random beültetős verzió lesz szerintem, talán volt is már erről szó. Amúgy meg lehet örülni, javul a reg/fish arány.
Most akkor a normál asztalok teljesen meg szünnek?
Nemtom miért pont 4-re csökkentették, nyugodtan lehetett volna 6, az ideális SH asztalokkal, FR-en meg lehetne 8-10. Tuti lesz itt vmi a háttérben, hogy a rákos Zoomra tereljék az embereket.
A FR-et kinyírták, alig van asztal.
Nyilván mindenki a saját érdekeit nézi.
Srácok én nem vagyok nagy híve a kamu összeesküvés elméleteknek de a Stars nagyon szereti a nálam nagyobb fisheket vagy csak hihetetlenül szerencsések. 21bb-vel vagyok EV alatt a hónapban és a 80/20 és 95/5 százalékos szituációkat bukom el 60/5, 70/28-as ellenfelek ellen. Most pl 3 ilyen ült egy asztalon mindegyik 3-4 beülővel 80 hand alatt.
Nem fogom feladni inkább kizárom magam 3 napra és olvasgatok (pókert persze :) )
Azért írtam le ezt, mert hátha valaki más is belefut majd hasonlóba és érezze nem Ő az egyetlen a starson.
Srácok én nem vagyok nagy híve a kamu összeesküvés elméleteknek de a Stars nagyon szereti a nálam nagyobb fisheket vagy csak hihetetlenül szerencsések. 21bb-vel vagyok EV alatt a hónapban és a 80/20 és 95/5 százalékos szituációkat bukom el 60/5, 70/28-as ellenfelek ellen. Most pl 3 ilyen ült egy asztalon mindegyik 3-4 beülővel 80 hand alatt.
Nem fogom feladni inkább kizárom magam 3 napra és olvasgatok (pókert persze :) )
Azért írtam le ezt, mert hátha valaki más is belefut majd hasonlóba és érezze nem Ő az egyetlen a starson.
Ez normál, én kaszinóban futottam 3000 dollárral EV alatt amikor számoltam, ami azért nagy teljesítmény mert ilyen pár dollárokból (max 50) jött össze. Ki lehetne számolni mekkora ennek a valószínűsége, gyanítom 1% alatt van.