beci87
Válasz Thomasson kommentjére
2020. máj. 18. 15:49

Egy igazi humorista veszett el benned :)

psycho
Válasz beci87 kommentjére
2020. máj. 21. 2:30

Van valahol infó arról, hogy a Reward Chest-ekhez mennyi pontot kell összeszedni?

Kisvitéz
Válasz psycho kommentjére
2020. máj. 21. 8:58

Mindenkinek más, attól függ, hogy mennyi cashoutod vagy depód volt!

titcar
Válasz Aenima kommentjére
2020. máj. 21. 18:46

reward chestből amíg nem lépek fel vagy le szintet mindig ugyan annyi pont kell? vagy néha változik?

Aenima
Válasz titcar kommentjére
2020. máj. 22. 14:26

reward chestből amíg nem lépek fel vagy le szintet mindig ugyan annyi pont kell? vagy néha változik?

Változhat ugyanazon a szinten is időközben.

zoltanh
2020. máj. 24. 11:39

Hello,

Ha az asztalok egymás melletti nézetbe vannak, akkor elég gyakran lefagy az egész kliens. Viszont ha bepakolom egymás mögé az asztalokat úgy nem nem történik fagyás. Mitől lehet ez? Óránként 1-2 alkalommal biztos, hogy lefagy. Ilyenkor feladatkezelőbe kilövöm és elindítom újra a klienst.

titcar
Válasz zoltanh kommentjére
2020. máj. 24. 12:30

Hello,

Ha az asztalok egymás melletti nézetbe vannak, akkor elég gyakran lefagy az egész kliens. Viszont ha bepakolom egymás mögé az asztalokat úgy nem nem történik fagyás. Mitől lehet ez? Óránként 1-2 alkalommal biztos, hogy lefagy. Ilyenkor feladatkezelőbe kilövöm és elindítom újra a klienst.

nekem a table appearance / table graphics alatti uj engine kikapcsolása segített.

allinkamikaze
2020. jún. 9. 9:47

40%os rakebackel azért vissza tudják csalni az embert...

egy összegben íródik jóvá?

kacsa1st
Válasz allinkamikaze kommentjére
2020. jún. 9. 11:06

40%os rakebackel azért vissza tudják csalni az embert...

egy összegben íródik jóvá?

Nekem úgy tűnik igen, bár még sosem kaptam ilyen mailt. Hiába hagytam őket a picsába pár évig mikor megszűnt a viprendszer, még egy promós emailt sem kaptam nem hogy RB ajánlatot.

Viszont most pár hónapot ismét játszottam ott és pár napja kivettem a teljes rollt. Már várom h bombázzanak a tuti biznisszel :D

Gotcha87
2020. jún. 9. 13:02

Egy osszegben a vegen. En is pont akartam kerdezni, hogy ez mennyire rendszeres masnak. Mult honapban kaptam eloszor, akkor 200-at.

Élő ügyfélszolgálat