Helló
Volt valaki olyan lúzer még rajtam kívül, aki neteller kifizetésnél, rossz email címet adott meg?
Mi a protokoll ilyenkor? Írtam a help centernek, milyen gyorsan szoktak válaszolni? Ill a oénzemet vissza tudják hívni? Volt valakinek ilyen tapasztalata?
10x-es spin-nél mióta kap a második 20%-ot?
update: Ahogy nézem a weboldalon 1,5,25,100 és 500-as téten a 10x-es és a 25x-ös szorzóknál van ez.
Mi okozhatja, hogy SKRILL kifizetési kérelemnél néha USD-ben akarja teljesíteni, választási lehetőség nélkül? Esetek 95%-ában EUR-ban toltam be is, ki is a pénzt. Egyszer tettem be USD-ben pár hónapja (majd később ki us), de azóta már sok EUR ki-/befizetés volt. Azt figyeltem meg, hogy a szokásosnál nagyobb összegű kifizetésnél dobná az USD-t... amit persze mindig elutasítok, mert a SKRILL-re nekem csak EUR jó.
Mi okozhatja, hogy SKRILL kifizetési kérelemnél néha USD-ben akarja teljesíteni, választási lehetőség nélkül? Esetek 95%-ában EUR-ban toltam be is, ki is a pénzt. Egyszer tettem be USD-ben pár hónapja (majd később ki us), de azóta már sok EUR ki-/befizetés volt. Azt figyeltem meg, hogy a szokásosnál nagyobb összegű kifizetésnél dobná az USD-t... amit persze mindig elutasítok, mert a SKRILL-re nekem csak EUR jó.
dokumentumok bekérése
Sziasztok!
Kaptam egy emailt a no_reply2@starsaccount.com címről. Dokumentumokat kérnek, melyekkel igazolni tudom magam. 30 napon belül el kell küldenem különben nem tudom majd elérni a valódi pénzes játékokat, nem tudok se be- se kifizetni.
Valaki kapott már hasonló emailt erről a címről?
Nincs gondom azzal, hogy igazolnom kell magam, csak nem vagyok biztos benne, hogy ez nem egy kamu dolog. Idegeneknek nem szivesen küldeném el a doksikat.
Szia csaboo!
Ugyanebben a topikban nemrég volt már erről szó:
https://poker-akademia.com/vBulletin/online-poker-termek/610-pokerstars-1666.html#post749569
Kaptam én is ilyet. Nyugodtan küldd be amit kérnek. Csak egy random ellenőrzés. Semmi kamu nincs benne. De reagálni kell rá.
Jól láttam, hogy Zsipali újra ott van PLO100-on?
Lehet már nem így van, mert utoljára 8-10 hónapja jártam ott, de hátha:
Ki tudod választani, hogy melyik számla az alapértelmezett, és szerintem az USD az. A cashierben átállítható az alapszámla, elvégezheted a kifizetést, majd vissza tudod állítani utána. Ebben az alapértelmezettnek beállított pénznemben szokta a kifizetéseket feldobni.
a sportfogadós részt el lehet érni valahogy weben? nemtom direkt lepaktáltak-e az szrt-vel azért nem jön be, vagy csak valaki elb@szott valamit?