Bodza18
Válasz Zsipali kommentjére
2008. dec. 3. 11:15

Tudja valaki mi tortent a pokerstarssal? csak high stakes SNG-k vannak, es versenyek is csak 13:45-tol kezdodnek!? Valami szoftverfrissites, vagy csak nalam van baj?

...addig nézd meg az új shopot. A kabát, amire gyűjtöttünk már nem kapható. Bár vannak szép új cuccok.

cake
Válasz Bodza18 kommentjére
2008. dec. 3. 11:48

a stresszlabda jó? :)

zoltanh
Válasz cake kommentjére
2008. dec. 3. 11:51

a stresszlabda jó? :)

Aha :D csak már nem tudom hol van :)

ThxLittleFish
Válasz zoltanh kommentjére
2008. dec. 3. 13:12

csak nálam nem megy most a stars vagy senkinél sem?!

szerk.
jah csak vissza kéne olvasni :) bocs

Joooke
Válasz kanrich_ kommentjére
2008. dec. 7. 8:27

visszaolvastam ebben a topikban és van egy kettő rng szidó megjegyzés , ez mennyire igaz ? télleg gagyi a stars rng-je a tőbbihez képest? én már nagyon nem szoktam ezzel foglalkozni ha elbukok egy hand-et akkor mindig saját számlámra irom. amúgy pedig full tilt rng-jénél rosszabbat nekem senki nem tud mutatni az 10000%.

Littlemage
Válasz zoltanh kommentjére
2008. dec. 7. 11:16

Aha :D csak már nem tudom hol van :)

Elstresszelted :)))

ThxLittleFish
Válasz Joooke kommentjére
2008. dec. 7. 12:35

visszaolvastam ebben a topikban és van egy kettő rng szidó megjegyzés , ez mennyire igaz ? télleg gagyi a stars rng-je a tőbbihez képest? én már nagyon nem szoktam ezzel foglalkozni ha elbukok egy hand-et akkor mindig saját számlámra irom. amúgy pedig full tilt rng-jénél rosszabbat nekem senki nem tud mutatni az 10000%.

hülyeség, mindegyik rng tud szivatni...

Littlemage
Válasz ThxLittleFish kommentjére
2008. dec. 7. 13:22

hülyeség, mindegyik rng tud szivatni...

nemá, komolyan? :))) azt hittem ezt írod: mindegyik rng csak szívatni tud :D :D

titcar
Válasz Littlemage kommentjére
2008. dec. 7. 15:04

megjött a sapim, ezek szerint 3 het.

jah elfelejtettem beírni, de nekem is megjöttek a cuccok :) (mikor kérdezted, előtte kb. 1 héttel rendeltem)

titcar
Válasz titcar kommentjére
2008. dec. 10. 22:44

nah ma hogy kézhez kaptama cuccokat elmondhatom, a pólók sztem elég frankók :)
a nyomkodós cuccokon (rendeltem csillagot meg gömböt is) a logó nem elsz túl tartós :D kb. 3 percnyi nyomkodás után (az új játék öröme :D) a csillagról már kopik a logó :D

Élő ügyfélszolgálat