Littlemage
Válasz titcar kommentjére
2008. dec. 28. 21:55

Muszáj többön elindulnom, mert csak SM-en unalmamban még több hülyeséget csinálnék. Így meg picit rágyúrok :)

Acelsziv
Válasz Littlemage kommentjére
2008. dec. 28. 21:58

Hm..kb 40-50$-t vontak le tőlem, mert indultam a sateliteken, viszont nem ültettek asztalhoz, csak kaptam egymas utan az üzeneteket, hogy hanyadik lettem (nem, nem jutottam be :P) van rá esély, hogy visszakapjam a pénzt?

titcar
2008. dec. 28. 21:58

hm inkább talán mégiscsak a 2. szünet környékén lesz pénz, eléggé lassan mennek a handek így 10 handed. nem gondoltam, hogy ennyit számít hogy 9 helyett 10en vagyunk. mindenesetre már 3000en potty :D

chubbyhun
2008. dec. 28. 22:07

recseg-ropog a szoftver, lassú nagyon, nálunk annyi késés volt, hogy egy partival később lett 25/50, mint nálatok, annyit állt az asztal üresben.

Littlemage
Válasz chubbyhun kommentjére
2008. dec. 28. 22:10

Nem tudom, hogy amugy mennyien szoktak lenni, de most 180k playat ír.

chubbyhun
2008. dec. 28. 22:13

ez sok, szerintem 150k, mondjuk 1 órával ezelőtt 250k játékos volt itt :)

titcar
Válasz chubbyhun kommentjére
2008. dec. 28. 22:25

jaja lehet nem bírják a vasak, én is take my seattal ültem le, lehet Acélszívnél is emiatt volt para (lehet ezért vannak 10 fős asztalok 9 helyett?)

az asztalom meg valami iszoníat passzív, még nem esett ki senki... lapom se nagyon van. eddig annyi volt egy csóka elbukta a fél stackjét aztán visszaduplázott.

de lassan a negyed mezőny potty :D

SM-en meg úgynézem összejön a 3 misi is, vagy talán még több :D

szerk: hm szünetig kemény 54 hand ment le, ez így sokkal lassabb lesz mint gondoltam...

GO LM meg a többi akadémiás :)

oes
2008. dec. 28. 22:30

Akkor kezdjük: HAJRÁ LM!
Látom vannak páran rajtad kívül, köztük magyarok, sőt Akadémiás is.

zoltanh
Válasz oes kommentjére
2008. dec. 28. 22:33

Na első szünet :)
Én duplán vagyok. titcar, LM nektem mennyi van?

titcar
Válasz zoltanh kommentjére
2008. dec. 28. 22:34

Na első szünet :)
Én duplán vagyok. titcar, LM nektem mennyi van?

most jöttem vissza az uccsó handben a kezdő fölé. nagyon passzív az asztal, így nem könnyű zsetonokat szerezni (főleg hogy lapom sincs). nemtom hány asztal lehet amiről még senki nem esett ki, de a miénk ilyen, így meg ugye főleg nem jön plusz zseton az asztalra :(

Élő ügyfélszolgálat