raining
Válasz GreEko kommentjére
2010. okt. 26. 16:44

Mekkora egy rohadt nagy idiótaság , az ha valami donknak elmegy a nete kap +30sec extra timeot majd a következő handekbe minden leosztásban megvan a 10sec gondolkodási ideje?? Aki ezt kitalálta halálra verném.. Hu SNG-ben alig kedvez a sok hülye moronnak!!! Ekkora &@>#@#&[]Ð]Ð]Ð[]Ð[][Ð]df

dodi89
Válasz raining kommentjére
2010. okt. 26. 16:49

Mekkora egy rohadt nagy idiótaság , az ha valami donknak elmegy a nete kap +30sec extra timeot majd a következő handekbe minden leosztásban megvan a 10sec gondolkodási ideje?? Aki ezt kitalálta halálra verném.. Hu SNG-ben alig kedvez a sok hülye moronnak!!! Ekkora &@>#@#&[]Ð]Ð]Ð[]Ð[][Ð]df

Úgy érzem már megint tiltelsz:) Nem jó, nem jó:)

Orang3J3ws99
2010. okt. 26. 16:51

Csak nem leléptél FTP-ről????

raining
Válasz dodi89 kommentjére
2010. okt. 26. 16:51

:DD
Csak elég idegesítő , hogy várok 10 percig elszedek tőle nagy nehezen 150 chip-st majd visszajön és szétmákol :) Amikor FTP-n ennyi idő alatt füstölgő egérkattogtatással már 0-án lenne.. Ez csak is a hülyéknek kedvez, egy regnek stabil kapcsolata van..

Orange : nem , csak próbálgatom a RiverStars-t :))

lac1nho
2010. okt. 26. 16:59

?D?D:D

JociBalboa
Válasz lac1nho kommentjére
2010. okt. 29. 1:29

nl10-en tudunk private asztalt nyitni?

dfecco23
Válasz JociBalboa kommentjére
2010. okt. 29. 1:31

nl10-en tudunk private asztalt nyitni?

Írj a supportnak, hátha van rá mód. Magasabb téten biztos lehet. Ha nem engedik NL10-en, menjetek NL10000-re :D :D :D

JociBalboa
Válasz dfecco23 kommentjére
2010. okt. 29. 1:36

Írj a supportnak, hátha van rá mód. Magasabb téten biztos lehet. Ha nem engedik NL10-en, menjetek NL10000-re :D :D :D

én javasoltam hogy 5k jobb lenne ott már lenne motiváció is
am jönnél mert csak 5-en vagyunk?

Poincare asztal.

kisjoco20
Válasz JociBalboa kommentjére
2010. okt. 29. 8:43

Sziasztok!!Szerettem volna feoltolteni pènzt a pokerstarsra,kaptam egy hiba uzenetet hogy nem hajthatom vègre a feltoltèst mert rendezetlen ugyeim vannak a suss_80nevu jààtèkossal.De èn ezt a jàtèkost nem ismerem soha nem hallotam rola:SMost mit tegyek?Valaki segithetne igazàn:S

titcar
Válasz kisjoco20 kommentjére
2010. okt. 29. 9:00

Sziasztok!!Szerettem volna feoltolteni pènzt a pokerstarsra,kaptam egy hiba uzenetet hogy nem hajthatom vègre a feltoltèst mert rendezetlen ugyeim vannak a suss_80nevu jààtèkossal.De èn ezt a jàtèkost nem ismerem soha nem hallotam rola:SMost mit tegyek?Valaki segithetne igazàn:S

mire gondoltál, írjunk helyetted a supportnak?

Élő ügyfélszolgálat