hello!
nézd meg az emailjeid, lehet oda is elküldték. amúgy valami rémlik, hogy 1FPP-ért kell megvenni a shopban. de ha ez sem jön be, akkor levél a supportnak és megoldják!
azaz tényleg a shopban kell megvenni
Igen, VIP Store-ba lehet igényelni 1FPP-ért.
Player transfernek milyen kritériumai vannak? Lehet akár 5000$-it és átküldeni vagy pedig van valami határ? Aki csinált már nagyobb átutalást az ossza meg velem pls. a részleteket.
Player transfernek milyen kritériumai vannak? Lehet akár 5000$-it és átküldeni vagy pedig van valami határ? Aki csinált már nagyobb átutalást az ossza meg velem pls. a részleteket.
Havonta 500$-t tudsz küldeni maximum. Ebből hetente maximum 300 at naponta maximum 215 öt tudsz elküldeni. Tehát 2 egymást követő nap egyik nap 215$ másik nap már maximum csak 85$-t tudsz küldeni. Ha kéred a supportot megnövelik a limited, de ez meg azért nem jó, mert ha feltörik az accod ,akkor egybe el tudnak róla küldeni mindent.
asztalszám
Hali
Nem tudja valaki pontosan hogyan működik ez az asztalszám maximalizálás?
Nl2-n játszogatok, néha 24 asztalon is, de ma valami egészen érdekes dologgal találkoztam. Először délután esett meg, hogy egészen 31 asztal megnyitását is megengedte, aztán este hatkor 40(!) asztal után írta ki a szokásos szöveget! Igen, érdekes volt, mert 40 asztal pörgött, és a 41. megnyitását mikor próbáltam ( just for fun ), a szokásos "legfeljebb 24 készpénzes asztalon...".
Tuti valami bug van a rendszerben, de elég mókás volt 40 asztalon tolni :D
üdv.: t(R)omf29
Úristen életemben nem láttam még a starson ilyen dzsihádot :D
csináltam egy shotot lehet hogy még megy az akció :D
NL2 befosok :D
kifizetés
Sziasztok!
Nyertem egy kisebb casht egy CECOOP-on és el is indítottam a kifizetést. A kérdésem az lenne mit tudtok az OTP-s bankszámlára történő kiutalásokról?
Arra már rájöttem, hogy nem voltak túl gyorsak a PS-nél, tegnap küldték el a bank felé a pénzt, innentől számítva 3-5 napot mondtak. Ehhez képest 12-én cash outoltam, 16-án már egyszer írták, hogy elküldték a bankom felé a lóvét...
Továbbá: mit tudtok, ha a számlám Ft-ban van és Euroban kapom a számlára az összeget, mennyit vehetnek le emiatt?:S
Még annyi, hogy ez egy OTP-s Junior kártya..