Dj69k
Válasz kormost kommentjére
2011. febr. 9. 15:29

szed_adr@freemail.hu
leirhatod.
de akkor valószínűleg registrybe rak be valamit a kliens? ez a legvalószínűbb gondolom..
tehát ha nem rakom naponta újra a windowst, akkor cseszhetem látni fogják, hogy egy gépről játszunk?
amennyiben ez így van , akkor nem osztom meg a sráccal a notim.

kormost
Válasz Dj69k kommentjére
2011. febr. 9. 15:33

Ok este elküldöm, és igen valószínűleg ez a jó döntés.

Tir-X
Válasz kormost kommentjére
2011. febr. 11. 13:39

Valaki mondja már meg, hogy mi a retekért vannak még mindig 50BB max asztalok?! Ott virít a felirat, hogy 10-én eltűnnek, erre tele van velük minden, vicces :P

Bár ha jól látom új már nem nyitható belle, úgyhogy remélem msot folyamatosan szűnnek már meg :P

titcar
Válasz Tir-X kommentjére
2011. febr. 11. 13:44

Valaki mondja már meg, hogy mi a retekért vannak még mindig 50BB max asztalok?! Ott virít a felirat, hogy 10-én eltűnnek, erre tele van velük minden, vicces :P

Bár ha jól látom új már nem nyitható belle, úgyhogy remélem msot folyamatosan szűnnek már meg :P

újat már nem tudsz nyitni 1-2 nap alatt el fognak fogyni

grobipoker
Válasz titcar kommentjére
2011. febr. 11. 14:13

Sziasztok Tudom Hogy Nem Ide Tartozik De Vki Segítsen Miért Nincs Hud A Deep Asztalaimon "2 Napja Tünt El" Ma Frissítettem A Hm Et De Nem Segített!

titcar
Válasz grobipoker kommentjére
2011. febr. 11. 14:18

Sziasztok Tudom Hogy Nem Ide Tartozik De Vki Segítsen Miért Nincs Hud A Deep Asztalaimon "2 Napja Tünt El" Ma Frissítettem A Hm Et De Nem Segített!

a hiba nálad lesz, mert amúgy müxik

grobipoker
Válasz titcar kommentjére
2011. febr. 11. 14:37

Ok De Mi?

TheStig
2011. febr. 11. 14:57

nem lehet hogy small stakes HM, és igy már 30$ feletti beülő miatt nem enged?

grobipoker
Válasz TheStig kommentjére
2011. febr. 11. 16:00

nem lehet hogy small stakes HM, és igy már 30$ feletti beülő miatt nem enged?

full verzio és nem tét hanem bb függő tehát 100bb és asztalon nl 100 on is mutatja 250bb én nl10 en sem

TheStig
2011. febr. 11. 17:11

full verzio és nem tét hanem bb függő tehát 100bb és asztalon nl 100 on is mutatja 250bb én nl10 en sem

ok :(
még a table managerben megpróbálhatsz trükközni ha látszik, ha nem akkor meg "test tables" opciót is megnézheted, hátha

Élő ügyfélszolgálat