szed_adr@freemail.hu
leirhatod.
de akkor valószínűleg registrybe rak be valamit a kliens? ez a legvalószínűbb gondolom..
tehát ha nem rakom naponta újra a windowst, akkor cseszhetem látni fogják, hogy egy gépről játszunk?
amennyiben ez így van , akkor nem osztom meg a sráccal a notim.
Ok este elküldöm, és igen valószínűleg ez a jó döntés.
Valaki mondja már meg, hogy mi a retekért vannak még mindig 50BB max asztalok?! Ott virít a felirat, hogy 10-én eltűnnek, erre tele van velük minden, vicces :P
Bár ha jól látom új már nem nyitható belle, úgyhogy remélem msot folyamatosan szűnnek már meg :P
Valaki mondja már meg, hogy mi a retekért vannak még mindig 50BB max asztalok?! Ott virít a felirat, hogy 10-én eltűnnek, erre tele van velük minden, vicces :P
Bár ha jól látom új már nem nyitható belle, úgyhogy remélem msot folyamatosan szűnnek már meg :P
Sziasztok Tudom Hogy Nem Ide Tartozik De Vki Segítsen Miért Nincs Hud A Deep Asztalaimon "2 Napja Tünt El" Ma Frissítettem A Hm Et De Nem Segített!
Sziasztok Tudom Hogy Nem Ide Tartozik De Vki Segítsen Miért Nincs Hud A Deep Asztalaimon "2 Napja Tünt El" Ma Frissítettem A Hm Et De Nem Segített!
Ok De Mi?
nem lehet hogy small stakes HM, és igy már 30$ feletti beülő miatt nem enged?
full verzio és nem tét hanem bb függő tehát 100bb és asztalon nl 100 on is mutatja 250bb én nl10 en sem