Home Games póker újratöltés - márciusi PokerStars befizetési bónuszkód
Bár én sem hómgémszeztem, de szerintem nem kell hozzá home games klubbot vagy mi a búbánatot csinálnod, hanem sima reload bónusz, egy kis reklámmal megspékelve, ahogy mondtad :P
Na szóval én eddig magasról tojtam erre a homegames idiótaságra, és dunsztom nincs hogy működik. Ehhez külön számla tartozik, és ez a bónusz csak arra vonatkozik? Vagy az egész csak egy reklám a homegames-nek, és annyi köze van hozzá, hogy ez a bónuszkód?
Ok, így világos.
thx
Tudja valaki miért van az, hogy nem mutat a lobby nekem mindaddig új asztalt amég nem regelt be valaki 1 asztalos sngbe? Szal eddig, ha regeltem egy asztalra már nyitotta is a következőt ami 0 of 9, most csak akkor jelenít meg egy asztalt ha 1 of 9
nekem normálisan müködik, meg másoknak is, hiszem ha nem igy lenne, más sem tudna uj asztalra regelni :)
nem lehet hogy csak lassabban jeleniti meg, és mire meglátod, már beregelt rá valaki.
nekem normálisan müködik, meg másoknak is, hiszem ha nem igy lenne, más sem tudna uj asztalra regelni :)
nem lehet hogy csak lassabban jeleniti meg, és mire meglátod, már beregelt rá valaki.
Néha én is tapasztaltam ilyet, de egy-egy óra m. helyreállt.
Vannak apróbb hibák. Vasárnap pl a Vip stellart és Vip szint linkek nem voltak aktívak és próbálkozás után a cashiert sem tudtam megnyitni...