volt már valakinek olyan, hogy nem tudott belépni az user/pw-jével mert azt irta, hogy rossz jelszó és 100% biztos vagyok bent h nem írtam el semmikor?
kértem új jelszót azzal beléptem mi lehetett a bibi?
fura..
volt már valakinek olyan, hogy nem tudott belépni az user/pw-jével mert azt irta, hogy rossz jelszó és 100% biztos vagyok bent h nem írtam el semmikor?
kértem új jelszót azzal beléptem mi lehetett a bibi?
fura..
Nekem volt és kb addig jutottam, mint TE...
kemény..
pedig tuti nem írtam el se beíráskor , se loginnál..
vicc.
ez valami PS bug lehet akkor?
akkor ez vmi stars bug lehet...
Speciális versenyeknél lehet adakozni, a Japán földrengés áldozatainak.
Speciális versenyeknél lehet adakozni, a Japán földrengés áldozatainak.
Hmm, pont ezt jöttem beírni :) No, akkor legalább UP!olom a topicot. Azért csípem, hogy a stars mindig gyűjt hasonló katasztrófáknál, tartsák meg a jó szokásukat :)
Ps-en van valamilyen SNG ranglista vagy csak MTT?
Eddig ,ahogy keresgéltem nem találtam.
Ennyi ember mint amennyi van PS-en lehet arra lehetősége vagy volt valaha olyan ember valaha high stakesen kivül. hogy mondjuk kimagasló roi-val teljesitett v cg-ben elképesztőien jul futott vagy bármi és a PS felfigyelt rá a központi statisztikái alapján és megjutalmazta vagy bármi ilyesmi? vagy ennyi ember közül le se szarják,ki mit nyer és ez csak egy hülyeség?
Ps-en van valamilyen SNG ranglista vagy csak MTT?
Eddig ,ahogy keresgéltem nem találtam.
Ennyi ember mint amennyi van PS-en lehet arra lehetősége vagy volt valaha olyan ember valaha high stakesen kivül. hogy mondjuk kimagasló roi-val teljesitett v cg-ben elképesztőien jul futott vagy bármi és a PS felfigyelt rá a központi statisztikái alapján és megjutalmazta vagy bármi ilyesmi? vagy ennyi ember közül le se szarják,ki mit nyer és ez csak egy hülyeség?