Negreanu micro téten sitandgozik, épp sikerült mellé beülnöm :)
Negreanu micro téten sitandgozik, épp sikerült mellé beülnöm :)
Utólag rájöttem, hogy ez talán nem is olyan nagy dolog, csak nagyon meglepődtem először, és már írtam is ide.
re...
Gondolom ti mindannyian matekzsenik és informatikusok vtok. Nem tartana vmi sokból 1 szoftverbe belenyúlni. Csak mikor full kezdők össze-vissza nyomják az all-in-t és a végén lemákolnak akkor az mind kezdők szerencséje és pont ellenem. Eddig én is hülyeségnek tartottam azt h csalnak és most is csak azt mondom h van 1-2 érdekes dolog ebbe az online dologba.
Gondolom ti mindannyian matekzsenik és informatikusok vtok. Nem tartana vmi sokból 1 szoftverbe belenyúlni. Csak mikor full kezdők össze-vissza nyomják az all-in-t és a végén lemákolnak akkor az mind kezdők szerencséje és pont ellenem. Eddig én is hülyeségnek tartottam azt h csalnak és most is csak azt mondom h van 1-2 érdekes dolog ebbe az online dologba.
Fpp
Ti mire költitek az fpp pontjaitokat?
Mire éri meg legjobban?
Versenyjegyek?
Satok?
Simán csak levásárolni a boltban?
Az aktuális reward bónusz dollár megvétele?
Én eddig csak elszórakoztam őket de idén gyűjtögető életmódot folytatok,úgyhogy mostanra összejött jó pár.
Ti mire költitek az fpp pontjaitokat?
Mire éri meg legjobban?
Versenyjegyek?
Satok?
Simán csak levásárolni a boltban?
Az aktuális reward bónusz dollár megvétele?
Én eddig csak elszórakoztam őket de idén gyűjtögető életmódot folytatok,úgyhogy mostanra összejött jó pár.
Player transfer után van valami feltétele a cash out-nak?
pl.: Kapok 100$-t és rögtön ki akarom utalni. Ezt meg tehetem vagy kell valamennyit játszani vele? Ha igen, akkor mennyit?