titcar
Válasz birs320 kommentjére
2011. ápr. 21. 2:54

SMD Pokerstars.

Hello birs320,

Thank you for your email.

We regret to inform you that unfortunately, the Moneybookers cashout option is not longer available in your region.

For more cashout options available please visit:

Online Poker Withdrawal Methods - PokerStars Cashouts Policy

For further assistance regarding your cashout request do not hesitate to contact us back.

Regards,

DimitriC
PokerStars Payment Services

hát ez nagyon vicces, főleg, hogy bank transfert se nagyon látok :S

kitezoltan1
Válasz birs320 kommentjére
2011. ápr. 21. 8:19

Ja, akartam cashutolni, nem volt MoneyBookers opció, rákérdeztem, ezt írták

SCOOP reloadra akartam befizetni, de most meg a Nettelerre írta, hogy nem működik.

Moneybookersről viszont sikerült befizetni!?

Akkor most melyik lehetőségre számíthat az emberfia?

Péé13
Válasz kitezoltan1 kommentjére
2011. ápr. 21. 9:14

Sziasztok, én eddig VISAról fizettem be, amit gondolom most is meg tudnék tenni, de az a terv hogy behúzok egy SCOOP eventet :D, ebben az esetben a cashoutolni tudok majd Netelerre vajon? vagy csak Visara ahonnan befizettem? Neteller accountomat zárolták mert németből jelentkeztem véletlen be és nem jeleztem... ezért egyszerűbb lenne most visáról befizetni. vagy intézzem el a netellert és az a tuti?

kitezoltan1
Válasz Péé13 kommentjére
2011. ápr. 21. 9:49

Sziasztok, én eddig VISAról fizettem be, amit gondolom most is meg tudnék tenni, de az a terv hogy behúzok egy SCOOP eventet :D, ebben az esetben a cashoutolni tudok majd Netelerre vajon? vagy csak Visara ahonnan befizettem? Neteller accountomat zárolták mert németből jelentkeztem véletlen be és nem jeleztem... ezért egyszerűbb lenne most visáról befizetni. vagy intézzem el a netellert és az a tuti?

Szerintem csak oda tudsz kivenni pénzt ahonnan mar befizettel

Mackó
Válasz Péé13 kommentjére
2011. ápr. 21. 9:54

A visa kifizetés nekem sajna már nem opció... pedig eddig azt használtam, de most már nem ajánlja fel a kifizetéseknél... marad a banki átutalás.

Péé13
Válasz Mackó kommentjére
2011. ápr. 21. 10:02

A visa kifizetés nekem sajna már nem opció... pedig eddig azt használtam, de most már nem ajánlja fel a kifizetéseknél... marad a banki átutalás.

csak neked? vagy egyáltalán? miért nem ajánlja fel? sorry a looser kérdésért csak nem értem.

Tir-X
Válasz Péé13 kommentjére
2011. ápr. 21. 10:58

Nálam továbbra is él a VISA kifizetés. Nem lehet, hogy túl régen használtad? Mert olyankor asszem eltűnik a meglévő kártya, és újra kell vele befizetni, valami ilyesmi rémlik.

Erda
Válasz Tir-X kommentjére
2011. ápr. 21. 11:26

A Neteller kifizetésekkel mi a helyzet? Én szombat óta várok rá.

Szecska
Válasz Erda kommentjére
2011. ápr. 21. 11:51

nekem tegnap a szokasos ido alatt (2-3 ora) megjott Netellerre a penz

birs320
Válasz Erda kommentjére
2011. ápr. 21. 11:53

Tegnap este csináltam Neteller accountot, cashoutoltam rá, ma reggelre megjott a dodó

Élő ügyfélszolgálat