SMD Pokerstars.
Hello birs320,
Thank you for your email.
We regret to inform you that unfortunately, the Moneybookers cashout option is not longer available in your region.
For more cashout options available please visit:
Online Poker Withdrawal Methods - PokerStars Cashouts Policy
For further assistance regarding your cashout request do not hesitate to contact us back.
Regards,
DimitriC
PokerStars Payment Services
Ja, akartam cashutolni, nem volt MoneyBookers opció, rákérdeztem, ezt írták
Sziasztok, én eddig VISAról fizettem be, amit gondolom most is meg tudnék tenni, de az a terv hogy behúzok egy SCOOP eventet :D, ebben az esetben a cashoutolni tudok majd Netelerre vajon? vagy csak Visara ahonnan befizettem? Neteller accountomat zárolták mert németből jelentkeztem véletlen be és nem jeleztem... ezért egyszerűbb lenne most visáról befizetni. vagy intézzem el a netellert és az a tuti?
Sziasztok, én eddig VISAról fizettem be, amit gondolom most is meg tudnék tenni, de az a terv hogy behúzok egy SCOOP eventet :D, ebben az esetben a cashoutolni tudok majd Netelerre vajon? vagy csak Visara ahonnan befizettem? Neteller accountomat zárolták mert németből jelentkeztem véletlen be és nem jeleztem... ezért egyszerűbb lenne most visáról befizetni. vagy intézzem el a netellert és az a tuti?
A visa kifizetés nekem sajna már nem opció... pedig eddig azt használtam, de most már nem ajánlja fel a kifizetéseknél... marad a banki átutalás.
Nálam továbbra is él a VISA kifizetés. Nem lehet, hogy túl régen használtad? Mert olyankor asszem eltűnik a meglévő kártya, és újra kell vele befizetni, valami ilyesmi rémlik.
A Neteller kifizetésekkel mi a helyzet? Én szombat óta várok rá.