titcar
Válasz 2tiWinner kommentjére
2011. ápr. 21. 16:48

nah megjött mb-re a lé, amit pénteken kértem ki :)

Maxxxika
Válasz titcar kommentjére
2011. ápr. 21. 17:02

nah megjött mb-re a lé, amit pénteken kértem ki :)

Pénteken ezt írtad:

mielőtt még 10en megkérdezik, nem kessoutoltam a rollom, mert:
- mb limit arra úgysem elég :D
- ha lenyúlják már úgyis mindegy
- sztem max kitilitják az usákokat és ennyi, ha mégsem, max pár hónap...

Ebből azért legalább annyit le lehet szűrni, hogy a sok pro, aki mindig olyan vehemensen védi a termeket, csak kifele sugározza ezt a túlzott bizalmat.

Gondolom mindenki rátenyerelt a cashoutra.

Halipeti
Válasz titcar kommentjére
2011. ápr. 21. 17:03

Részemről is csak megerősíthetem a jó hírt, szombat esti PS>MB cashout ma du. megérkezett.

Úgy látszik kezdenek helyreállni a dolgok.

chivasr911
Válasz Maxxxika kommentjére
2011. ápr. 21. 17:30

Pénteken ezt írtad:

Ebből azért legalább annyit le lehet szűrni, hogy a sok pro, aki mindig olyan vehemensen védi a termeket, csak kifele sugározza ezt a túlzott bizalmat.

Gondolom mindenki rátenyerelt a cashoutra.

és MB-re hogy a francba tudta volna kikérni?? nyilván nyomott egy max cashoutot, de az csak egy kis része a rolljának...

crazy3317
Válasz chivasr911 kommentjére
2011. ápr. 21. 17:41

és MB-re hogy a francba tudta volna kikérni?? nyilván nyomott egy max cashoutot, de az csak egy kis része a rolljának...

vagy lehet, hogy titcar-nak csak 4-5BI-je van midstakes-re.. :D

Maxxxika
Válasz crazy3317 kommentjére
2011. ápr. 21. 18:38

Dunsztom sincs mennyi a limit, de ha valaki nagyon bízik a teremben, akkor még ennyit sem utal ki, nemde?

dfecco23
Válasz 2tiWinner kommentjére
2011. ápr. 21. 19:15
Neomorf
Válasz Maxxxika kommentjére
2011. ápr. 21. 19:30

Dunsztom sincs mennyi a limit, de ha valaki nagyon bízik a teremben, akkor még ennyit sem utal ki, nemde?

Nyilván nincs 100% biztonság és az értelmesebbje az általa becsült kockázat-nyereség szerint diverzifikálja a tőkéjét. Na ha már most sokkal több volt a számláján, mint az az átlag játékához kell, nyilván a biztonságosabbnak tűnő tárolási módot választja. Bármennyire is, de biztos, hogy mindenkiben megfordult "ez-az". Ha Neked ez azt jelenti, hogy valaki nem bízik a teremben, de "vehemensen védi" azokat.... hát lol

Azt hiszem mindenki bízik abban, hogy ez egy jó lecke volt, ami ráadásul pénzbe sem került...

wamcsi
Válasz Neomorf kommentjére
2011. ápr. 21. 19:51

Na, most utaltam ki, és insta kiért netellerre :)

Erda
Válasz wamcsi kommentjére
2011. ápr. 21. 20:02

Aki eddig már csonkig rágta volna a lábujjkörmeit is, annyira aggódott értem, azt ezúton nyugtatom meg, hogy 5 nap után hozzám is elért a cashout.

Majd megkérdezem a bankókat, hogy merre csámborogtak és ha sikerült kiszedni belőlük valamit, azonnal posztolom.

Élő ügyfélszolgálat