geri190
Válasz barog88 kommentjére
2011. máj. 3. 9:45

ugye a PS-en effektív nincs RB?csak pontokért lehet cash bonusokat venni?ha valaki leírná pár mondatban megköszönném

Igen, ahogy Te is írtad.
A rakebacked attól függ milyen vip szintetet tudsz összehozni és hogy milyen
asztalon játszol. Részletek itt: https://poker-akademia.com/files/186/186697.jpg

Az FPP-ken kivül még minden évben lehet kiszedni a vip csillagdíjakat.
Részletek: PokerStars.com – VIP Klub – Csillagdíjak

atus85
Válasz geri190 kommentjére
2011. máj. 3. 16:53

Rake

Még dealt a starson a rakeszámítás?

CantusPutnok
Válasz atus85 kommentjére
2011. máj. 4. 7:17

Ugyan még nem írták ki, de a versenystruktúrából és az időpontokból megfigyelve úgy néz ki, hogy szerver restart lesz 13 óra körül.

joco11111
Válasz CantusPutnok kommentjére
2011. máj. 4. 7:29

Valaki meg tudná mondani, ha a 200$-os SCOOP bónuszom még fut, akkor annak elvesztése nélkül igénybe tudom-e venni az SCOOP100 bónuszkóddal a másikat?

dfecco23
Válasz joco11111 kommentjére
2011. máj. 4. 7:40

Valaki meg tudná mondani, ha a 200$-os SCOOP bónuszom még fut, akkor annak elvesztése nélkül igénybe tudom-e venni az SCOOP100 bónuszkóddal a másikat?

Igen :)

joco11111
Válasz dfecco23 kommentjére
2011. máj. 4. 7:41

Köszi!

PokerStars Laci
Válasz geri190 kommentjére
2011. máj. 4. 9:36

SCOOP események kezdete előrehozva

Figyelem! Az összes SCOOP esemény kezdete előbbre lett állítva 3 órával az eredeti kezdési időpontokhoz képest.Ezért a nevezési időszak is 2-3 órával hosszabb lesz a legtöbb esemény esetében. Ellenőrizzétek az egyes versenylobbikat további pontos kezdési iőpontokért!

Például a SCOOP 1 esemény kezdete 19:00 órára volt kiírva korábban azonban a változtatás után Magyar idő szerint 16:00 órakor fogja kezdetét venni a verseny!

bdtbalazs
Válasz dfecco23 kommentjére
2011. máj. 4. 10:12

Ez a scoop100 milyen bonusz? Honlapon nem talaltam infot. Koszi

PokerStars Laci
Válasz bdtbalazs kommentjére
2011. máj. 4. 10:17

Új promóció a SCOOP kezdetének megünneplésére! :

"Most lehetősége nyílik a világ legnagyobb online pókerversenyén játszani. Ehhez csak minimum $20-t kell befizetnie a 'SCOOP100' kóddal április 28. és május 8. közt, és egy kupont kap a SCOOP100 Újratöltési freerollra.

A freeroll vasárnap, május 8.-én kerül megrendezésre, 20 órakor (14 ET), a SCOOP első napján és a 'Verseny' -> 'Helyi' fül alatt találhatja meg.

Az első 100 helyen végzett játékost SCOOP kuponokkal jutalmazzuk meg, $11-os kuponoktól akár $1500-os kuponokért, ezért ne maradjon le a versenyről.

A helyi SCOOP Kuponeső promóciójáról az alábbi oldalon olvashat:

http://www.pokerstars.hu/poker/promotions/scoop-giveaway/"

Remélem ez segített.

Laci

bdtbalazs
Válasz PokerStars Laci kommentjére
2011. máj. 4. 10:38

Új promóció a SCOOP kezdetének megünneplésére! :

"Most lehetősége nyílik a világ legnagyobb online pókerversenyén játszani. Ehhez csak minimum $20-t kell befizetnie a 'SCOOP100' kóddal április 28. és május 8. közt, és egy kupont kap a SCOOP100 Újratöltési freerollra.

A freeroll vasárnap, május 8.-én kerül megrendezésre, 20 órakor (14 ET), a SCOOP első napján és a 'Verseny' -> 'Helyi' fül alatt találhatja meg.

Az első 100 helyen végzett játékost SCOOP kuponokkal jutalmazzuk meg, $11-os kuponoktól akár $1500-os kuponokért, ezért ne maradjon le a versenyről.

A helyi SCOOP Kuponeső promóciójáról az alábbi oldalon olvashat:

http://www.pokerstars.hu/poker/promotions/scoop-giveaway/"

Remélem ez segített.

Laci

Igen koszi!

Élő ügyfélszolgálat