Mindenkinek azt javaslom, valamilyen úton jegyezze fel a versenyek számát és küldjön levelet nekik hogy kihatott a stacketekre a hiba.. Nekem is volt korábban ilyen, megvizsgálták a szitut és az utolsó centig jóváírták a buy-inokat!!! (régi szép idők) nemtom most mi a szitu..
nekem tegnap volt ugyan ilyen problémám, azt hittem a netem szarakodik, de nem..:S
köszi, megpróbálom, írok nekik. A kedvem mára elment a játéktól, meg csak felidegesítettem magam ezen...
El tudtok képzelni bosszantóbbat, mikor látod hogy KK-val ülsz, rádtolták az all int, és nem tudod megadni? :D
Utoljára néhány hónapja SNG-kkal jártam így, írtam nekik (persze tour ID-ket is írjátok meg), és rögtön jóváírták mindet, úgyhogy nyugi :) Sőt, még jól is jártam, mert azt a buyint is megkaptam, amin végül sikerült pénzbe érnem, mert még épp visszajött a kapcsolat :P
köszi, megpróbálom, írok nekik. A kedvem mára elment a játéktól, meg csak felidegesítettem magam ezen...
El tudtok képzelni bosszantóbbat, mikor látod hogy KK-val ülsz, rádtolták az all int, és nem tudod megadni? :D
Szeretném elcserélni a nemrég nyert Ps Gym Bag-et egy Ps laptop táskára!Aki esetleg nyert pontversenybe nem akar cserélni?!
Nekem is volt már ilyen problémám pár hete. A PS kártalanított és még a versenyek címét sem kellett felírnom. Ők nyomon követik mindig és vissza is tudják nézni.
Amugy azt nem értem,h ha nálad meghal a szerver és még jopáran beirják. Akkor olyankor ki lopkod tőletek amikor KKd van nagyvakbol? :D
Ők más szerverről kapcsolódnak?
Nekem is volt már ilyen problémám pár hete. A PS kártalanított és még a versenyek címét sem kellett felírnom. Ők nyomon követik mindig és vissza is tudják nézni.
Amugy azt nem értem,h ha nálad meghal a szerver és még jopáran beirják. Akkor olyankor ki lopkod tőletek amikor KKd van nagyvakbol? :D
Ők más szerverről kapcsolódnak?
Srácok a reklamációért hova kell írni?
Honnan lehet exportálni/kimenteni a jegyzeteket/színes jelöléseket a PS-ről ? mivel újra akarom telepíteni a gepem. ty