zoltanh
Válasz redoubtable kommentjére
2011. máj. 18. 21:35

Meglehetősen sok river 2 outol menekültem volna meg ha égetnek. Tehát itt a bizonyíték hogy CSAL AZ RNG :D

Nagyon nagy +1 :D

JuhaAasz
2011. máj. 18. 22:00

Meglehetősen sok river 2 outol menekültem volna meg ha égetnek. Tehát itt a bizonyíték hogy CSAL AZ RNG :D

ezt nem teljesen értem...ha a virtuál pakli meg van keverve az RNG által, akkor az tiszta hogy a kiosztott lapok után pl. igy jönnek a kártyák -> Ah, 3c, 5d, 6s, 6h, Kc, Kd, Qs...így a valóságba a következő boardot kapnánk -> 3c, 5d, 6s, Kc, Qs
online pedig ezt kapjuk ?? -> Ah, 3c, 5d, 6s, 6h ???
miért nem teszi félre akkor a "világ legjobbjára kifejlesztett véletlenszám generátor az égetésre szánt kártyákat?

redoubtable
Válasz JuhaAasz kommentjére
2011. máj. 18. 22:04

ezt nem teljesen értem...ha a virtuál pakli meg van keverve az RNG által, akkor az tiszta hogy a kiosztott lapok után pl. igy jönnek a kártyák -> Ah, 3c, 5d, 6s, 6h, Kc, Kd, Qs...így a valóságba a következő boardot kapnánk -> 3c, 5d, 6s, Kc, Qs
miért nem teszi félre akkor a "világ legjobbjára kifejlesztett véletlenszám generátor az égetésre szánt kártyákat?

igen így kapod. De ez hosszútávon a játék eredményén nem változtat.

Azért nem teszik félre mert úgy nem esne le az 1-2 uot. És nem zúgnánk ki FT buborékként. érted? :D

Tir-X
2011. máj. 18. 22:06

Mert
1) Semmi értelme az égetésnek online, egyszerűen értelmét veszti a fogalom, ennyi.
2) Nem úgy működik az a keverés, mint ahogyan Te azt elképzeled. Nem az van, hogy sorbarakják a paklit random, az megvan, el van rakva, és onnan tolják a boardra. Tehát nincs miből égetni. Ez nem így működik már nagyon régóta, nem véletlenül. Ha így működne, egy igazán hozzáértő tudhatná előre, mi lesz a board, volt is ilyen balhé talán régen valahol, bár lehet rosszul rémlik.

JuhaAasz
2011. máj. 18. 22:06

érted? :D

értem :D de akkor online nem is texas hold'em-et játszunk :D

redoubtable
2011. máj. 18. 22:08

de akkor online nem is texas hold'em-et játszunk :D

:D:D:D:D:D:D:D

JuhaAasz
Válasz Tir-X kommentjére
2011. máj. 18. 22:08

Ha így működne, egy igazán hozzáértő tudhatná előre, mi lesz a board, volt is ilyen balhé talán régen valahol, bár lehet rosszul rémlik.

:) egy igazán hozzáértő hogyan tudhatná? ilyen erővel tudhatná élőbe is, nemde?

redoubtable
2011. máj. 18. 22:13

nem tudná mert élőben égetnek. :D

JuhaAasz
2011. máj. 18. 22:14

nem tudná mert élőben égetnek. :D

jóisten :D mekkora marha vagyok. bocs, ma ledolgoztam 12 órát, azt se tudom merre vagyok arccal :D

Tir-X
2011. máj. 19. 1:52

lol... Mert mégis mi köze van az élő keverésnek a szoftver által generált és sorbarakott "kártyákhoz", huh? Akkor leírom szájbarágósan, hogy Te is megértsd: Egy kurvajó programozó, hacker stb igenis megoldaná, hogy megszerezze/lopja/feltörje akármicsodázza azt a már előre legenerált sorrendet, mert akkor az bizony már el lenne tárolva, már flopon létezne valahol egy szerveren az a tetves turn és river.

Tehát ezért nem így működik az rng, mint ahogy Te azt hiszed.

Talán így konyhanyelven fölfogod :P

btw élőben is létezik shuffle tracking, vannak emberek, akik elég elképesztő eredményeket produkáltak már ezen a területen, persze nyilván nem pókerről van szó, mert ott eleve keverve vannak, mikor keverni kezdik, és az úgy mer nem oké.

Élő ügyfélszolgálat