lol bukott 500on és felment 1000re
Saton nyertem the big55$ verseny belépőt.
Úgy látom pénteken szombaton ez "The big 100k gar", vasárnap "the bigger 200k gar."
Pénteken 2000-n indultak 288főtől fizetett (1/7), a múlt vasárnapi biggeren 4500 induló 675fizetős hely (1/7). Nincsenek illúzióim, szeretnék az utolsó fizetős helyre beérni.
Van minden hétköznap? Játszottatok már itt? Van amikor gyengébb a mezőny?
Mindennap van ez a verseny.Hát a mezőny??Vannak itt is kacsák, de egy 55$-os FO versenyen azért már keményebb a mezőny.Hétvégén többen vannak több regulár,de több fish is..nagyobb prizepool..én a hétvégét javasolnám..GL
Saton nyertem the big55$ verseny belépőt.
Úgy látom pénteken szombaton ez "The big 100k gar", vasárnap "the bigger 200k gar."
Pénteken 2000-n indultak 288főtől fizetett (1/7), a múlt vasárnapi biggeren 4500 induló 675fizetős hely (1/7). Nincsenek illúzióim, szeretnék az utolsó fizetős helyre beérni.
Van minden hétköznap? Játszottatok már itt? Van amikor gyengébb a mezőny?
Nekem nincs sok tapasztalatom rajta tegnap játszottam ezen a versenyen először.De az biztos, hogy nagyon gyenge asztalt kaptam.volt egy hatalmas fish (90/10) meg még 3 Aki szintén nagyon szeretett limpelgetni Utána odaültettek egy 5.-et aki sikeresen ki is ejtett.
weaktight | Hand | AKs - No Limit Holdem Tournament
ofc
pokerstars 90 fős sng magyarok egymás között kiejtés után
csenteri [megfigyelő]: verjem a f$%szom az anyad szajaba meg apujaidba budos magyar
szép is ez..
pokerstars 90 fős sng magyarok egymás között kiejtés után
csenteri [megfigyelő]: verjem a f$%szom az anyad szajaba meg apujaidba budos magyar
szép is ez..
Mindennap van ez a verseny.Hát a mezőny??Vannak itt is kacsák, de egy 55$-os FO versenyen azért már keményebb a mezőny.Hétvégén többen vannak több regulár,de több fish is..nagyobb prizepool..én a hétvégét javasolnám..GL
az ilyen t8as szemeteket mennyire utálom, és mindig öket segiti a ps vazze, ááááááááá
lehet én látom rosszul de itt az AK bacallolt 20.BB-t A high re.