na a Pokerstars megötlőjének édes anyukája ma nem keveset volt emlegetve általam.
az alapszituáció: tettem fel 50$, szépen dolgozgattam felfelé, most nem is erről van szó. elindult egy tilt, ezért jobbnak láttam ha kiveszem a pénzt. 100$. a kalamajka itt kezdődik. visszautalást kérvényeztem. 1 nap, semmi, ok. Másnap visszatették a pénz a PS accountomra, irok nekik hogy mi a túró van. "sajnos Mo-ra ez még nem megoldott, blablabla". Ok. Más lehetőség? Csekk kérése. Kértem. Írták: "15 napon belül jön a csekk, és akkor jó lesz nekem". Jött is a csekk, minden probléma nélkül 5-6 nap alatt. Berliner Volksbank echte német nyelvű csekk. Hol lehet felvenni? Bank egybe be majd ki, bank kettőbe be majd ki.
Lehetőségek:
1. kicsi az összeg, nem foglalkoznak vele
2. foglalkozunk vele persze, 200$ ügyéntézési költség. németo.-ba ki majd vissza, fedezet van-e vagy nincs-e
3. nincs a banknál bankszámlám 5500 huf a költség, hiphop meg lesz 4-6 hét alatt. persze itt is németo.ba ki majd vissza.
a poén hogy olyan infóhoz is hozzájutottam, hogy a csekk egy hónap alatt elévül.
szép munka pokerstars! a hülye ismét én voltam, hogy nem néztem meg előre mik a kifizetési kondíciók. ha esetleg valakinek van tapasztalata ezzel kapcsolatban legyen olyan szíves és segítsen nekem.
április 1-jén ismét utalok, hogy hova azt még nem tudom. majd a ti segítségeteket fogom kikérni...
Visara is visszateszik a pénzt. De nem tom pontosan mennyitől de 100 dodo már biztos. Az nekem nem jött be, általában vagy 10 napot igénybe vett.. Sokszor kértem már ki csekken, általában 1000 dodósat, mert e fölött fedexxel küldik. Legutóbb márc 12.-én, 17-én már a zsebemben volt a "nagyon erős" huf.
Jah a csekket a K$H csont nélkül beváltja. A számládon azonnal 1500 $ érték alatt jóváírják.
a para hogy nekem OTP-s Visa-m van olyan csavarral hogy Junior Max tehát gondolom ilyen megkötés van benne. azt a választ kaptam a visszautalásra, hogy "magyar játékosaink számára ez a lehetőség egyenlőre nem megoldható, de dolgoznak rajta"
Jah a csekket a K$H csont nélkül beváltja. A számládon azonnal 1500 $ érték alatt jóváírják.
Nekem is otp-s a visam. Igaz nem junior. Amikor az első csekkem megjött természetesen hozzájuk mentem. Mondják nincs probléma beváltják a csekket, jóváírják a zsámlámon de 3 hónapra zárolják. Mondom anyád, de nem volt mit tenni belementem.Aztán kerestem egy másik bankot. A K&H nál cska ezért van számlám hogy a csekkeket tudjam kezelni.
ezt hogy érted pontosan? becsattogok a K&H-ba és odaadják az eurómat (mert erről szól a számla)? milyen költségeim lesznek így?
köszi a segítséget! futok még egy kört a dologgal
Nincs mit és a K&H nál próbálkozz vagy még talán a CIB-et is hallottam, de az nm biztos. Inkább az előbbi, ott tuti nem lesz gondod vele.
Nem tudom ide tartozik-e meg lehet-e erről beszélnem, ha nem akkor az admin vegye le ezt a bejegyzést.
Szóval a pokerstarson toltam egy satot, egy másik pókeres oldal által és a TonyG nevével fémjelzett online terem által meghírdetett promóra.Neveket direkt nem írok nehogy valami gond legyen belőle.
A lényeg 19 en voltunk. Az első négy nyert egy olyan tickettet abba a bizonyos terembe ami 330 EUR értékű. 150+ a reg +egy rebuy vagy addon.a beülőt TonyG fizeti és ha esetleg sikerül ITM kerülni, akkor a nyeremény fifty-fifty. Kíváncsi leszek milyen lesz vasárnap, ugyanis sikerült 2. helyen behúznom a dolgokat.És még nyertem is vagy 114 dodót, mert a 20 $ beülő az rendesen az sngnek megfelelően kiosztásra került. Így mindenképpen +-os a buli.
Ezt csak így érdekességnek írtam.