Tudna valaki abban segíteni, hogy a tét méretet (a betűméretet) hogyan lehet nagyobbra állítani, mert a szemem kigúvad ezektől a mütyűröktől...? A lobbyban lévő betűméret menü, csak a lobbyban növeli a méretet sajna.
Nemrég volt róla szó:
1. Csinálj egy parancsikont a pokerstars.exe ről az asztalra, így nem az update.exe fog indulni.
2. Keresd meg a pokerstars betűkészlet mappáját a gépeden (alap esetben ez a c:\Program Files\PokerStars\gx\fonts\)
3. Készíts egy másolatot erről a könyvtárról
4. Rendezd a fájlokat típus szerint, így először a *.bmp majd a *.pff fájlokat fogod látni. Nekünk a pff fájlok kellenek. Ezen fájlok neve egyben a betűkészlet nevét és méretét takarja. Pl ar08.pff - 8as méretű Arial, arb08 - félkövér 8as Arial...stb.
5. Most válassz ki egyet! A legkisebb asztalmérethez én az ar08, arb08 v mss08-at készletet ajánlom, de ezt döntsd el magad.
6 Most pedig írd át a fájl nevét sf06-ra és engedélyezd a felülírást. pl ar08->sf06. Az sf06 vonatkozik a legkisebb asztalméretre!
7. Indítsd el a progit az új parancsikonnal és nyugodtan vedd le a szemüvegednyihahaha
Ha van egy update, akkor valszeg újra át kell nevezni a fájlt.
Köszi...
Azt hiszem nagyjából értem, de az 5.-6. pontot egy kicsit nem tudnád picit részletesebben, mert ebbe belekavarodtam.
Átírtam az ar08-at sf06-ra, létrehoz egy sf06(2)-t, nem update-el, de semmi sem változik.
Én is nemrég csináltam meg, a különböző asztalméretekhez különböző betűtípusokat/betűméreteket használ, ezek sorban:
sfxx.tiff (xx minél kisebb, annál kisebb asztalhoz tartozik)
...
arxx.tiff
..
arbxx.tiff
xx egyébként a betűméretre utal pixelben (b pedig arra, hogy félkövér).
Annyit kell tenni, hogy kiválasztasz egy tiff-et, amit a kicsi asztalokra is szeretnél (én az arb10.tiff-et választottam, de próbálgass néhányat), és a többi "nála kisebb" asztalhoz tartozó tiff-et felülírod ezzel a tiffel.
Pl. én kiválasztottam az arb10.tiff-et, ezzel felülírtam (rámásoltam) az sfxx.tiff-eket, az arxx.tiff-eket és az arb08.tiff, meg arb09.tiff-et.
Így ezek a tiff-ek ugyanazt taralmazzák, csak más a nevük.
Hát... ez így még bonyolultabban hangzik :)
Magyarul, ha átírom pl. az ar08-at-->ar12-re akkor 12-es lesz a betűméret?
Az mit jelent,h "felülírom ezzel a tiff-el"? :)
pff file-okat látok, milyen tiff-ről van szó?...
Lépésről lépésre ezt nem tudnád leírni, mert ez így elég magas nekem... :)
"arb10.tiff-et, ezzel felülírtam (rámásoltam) az sfxx.tiff-eket, az arxx.tiff-eket és az arb08.tiff, meg arb09.tiff-et."
Ezt próbálom értelmezni, de nem megy :) Mivel írtad felül, mit, mire másoltál mit?
Ok, kicsit sietve írtam, mert mégiscsak munkaidő van:)
Egyszerű (és remélem most már érthető) megoldás (arb10-es esetén):
- Az egész könyvtárról csinálsz valahova egy másolatot.
- Az eredeti könyvtárból törlöd az sfxx.tiff, arxx.tiff kinézetű file-okat (megjegyzed a nevüket) + arb08.tiff, arb09.tiff, arb10.tiff-et is
- A "másolat könyvtárból" az arb10.tiff-et visszamásolod az eredeti Pokerstars-os könyvtárba, majd átnevezed sf05.tiff-re
- Ezt megcsinálod minden .tiff-re, amit töröltél, amíg minden file vissza nem került (tehát mindig arb10.tiff-et másolod vissza, majd áátnevezed egy "hiányzó" tiff-re)
- PS újraindítás után így mennie kell
Ha eddig a sima bank transfert használtam egyszer be, valamint többször kifizetésre, akkor mb-re tudok kikérni? Ami egyébként családtag nevén van.Gondolom így nem. Vagy mégis?
szombat 21:00 gold+ 100K freeroll
Ok, kicsit sietve írtam, mert mégiscsak munkaidő van:)
Egyszerű (és remélem most már érthető) megoldás (arb10-es esetén):
- Az egész könyvtárról csinálsz valahova egy másolatot.
- Az eredeti könyvtárból törlöd az sfxx.tiff, arxx.tiff kinézetű file-okat (megjegyzed a nevüket) + arb08.tiff, arb09.tiff, arb10.tiff-et is
- A "másolat könyvtárból" az arb10.tiff-et visszamásolod az eredeti Pokerstars-os könyvtárba, majd átnevezed sf05.tiff-re
- Ezt megcsinálod minden .tiff-re, amit töröltél, amíg minden file vissza nem került (tehát mindig arb10.tiff-et másolod vissza, majd áátnevezed egy "hiányzó" tiff-re)
- PS újraindítás után így mennie kell
A PokerStars vasárnap rendezi első Red Spade Open versenyét
A Red Spade Open közvetlen nevezési díja $55, garantált nyerteményalapja pedig $1.000.000. A győztes legalább 200 ezer dollárt csaphat bankrolljához.
A PokerStars első alkalommal rendezi meg Red Spade Open versenyét július 31-én. A Red Spade Opennel a PokerStars elsősorban profi játékosainak eddigi legjobb WSOP szereplését ünnepli, öten is karkötőt nyertek közülük: Bertrand "ElkY" Grospellier, Jason Mercier, Maxim Lykov, Eugene Katchalov és Andre Akkari.
A speciális tornán $1.000.000 garantált nyereményt osztanak ki, miközben a buy-in mindössze $55. A győztes legalább $200.000-rel növeli bankrollját. Emellett fejpénzt is gyűjthetnek a résztvevők, $100 Bounty jár a PokerStars egy-egy profijának kiejtéséért (piros pikk jelöli őket az asztalnál).
Verseny: Red Spade Open
Időpont: július 31 (vasárnap) 15:00 ET
Buy-In: $55
Garantált nyereményalap: $1.000.000
A győztes díja: legalább $200.000
A tornát a PokerStars lobby-ban a "Tourney" --> "Special" fül alatt találod.
A Red Spade Open a Bigger $55 torna helyett kerül megrendezésre, de csak egyszeri alkalommal, augusztus 7-én már ismét elérhető lesz utóbbi verseny.
A Red Spade Open szatellitjei $1.10 nevezéstől indulnak.